Dan Brown in College Tour

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren

De Amerikaanse bestsellerauteur Dan Brown is op 7 februari te zien in het televisieprogramma College Tour. De eerder opgenomen aflevering komt voor de gelegenheid vanuit de Eregalerij van het Rijksmuseum in Amsterdam.

College Tour is een televisieprogramma waar studenten vragen kunnen stellen aan een bekende gast. Eerdere schrijvers in het programma waren onder anderen AF Th. van der Heijden, Karin Slaughter, David Sedaris en kookboekschrijfster Nigella Lawson.

Dan Brown, die tot nu toe meer dan 200 miljoen boeken verkocht, is begin januari in Nederland voor een promotietour voor zijn nieuwste boek Inferno. Het is voor het eerst dat de schrijver van onder meer de Da Vinci Code in Nederland is.


Martijn Joosse
Na een studie Franse Taal & Cultuur en Book & Digital Media Studies het (digitale) boekenvak ingerold. Inmiddels al weer ruim vier jaar werkzaam voor eReaders Groep, waar ik me met eReaders.nl en eLinea.nl bezighoud. MustReads.nl is mijn eigen website, waar ik berichten schrijf over alles wat met boeken te maken heeft. Ik lees alles wat los en vast zit, maar heb een specifieke voorkeur voor mooie romans, afgewisseld met spannende thrillers. Hou je van films? Kijk dan ook eens op mijn website Fransefilms.nl.

GEEN REACTIES

Geef een reactie