Een basiskookboek van Rudolph van Veen

Deze week is ‘Rudolph kookt‘ verschenen, een nieuw kookboek van televisiekok Rudolph van Veen. Met hoofdstuktitels als ‘soep’, ‘vlees’, ‘noedels’ en ‘gebak’ zie je al snel dat dit boek zeer gevarieerd zal zijn.

Wij hebben dit weekend meteen een paar recepten uitgeprobeerd. Een aardappelpuree van zoete aardappels met rucola en de tagliatelle met paddenstoelensaus. Beide zijn goed bevallen en een mooie aanvulling op ons doordeweekse eten.

Wat variatie betreft zal ‘Rudolph kookt’ je inderdaad niet teleurstellen. Wat creativiteit misschien wel. De gerechten in dit boek zijn niet heel spannend of vernieuwend. Je leest de dagelijkse gerechten met wat variaties daarop. Het boek noemt zich dan ook: hét basiskookboek voor iedereen. Die ondertitel wordt zeker eer aan gedaan. Het is aan te raden voor nieuwe koks zoals studenten die net op kamers gaan of om je partner net dat zetje te geven om ook te gaan koken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *