Website De Slegte bevestigt nieuwe naam Polare

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren

Selexyz en De Slegte krijgen de komende dagen een nieuwe naam. MustReads ontdekte op 4 juni dat deze naam zeer waarschijnlijk Polare wordt. Op Google is nu een vermelding van de naam Polare opgedoken vanaf de website van De Slegte zelf. Hiermee bestaat er niet langer twijfel over de nieuwe naam.

Investeringsmaatschappij ProCures bevestigde noch ontkende eerder de nieuwe naam Polare. Uit onderstaand Google zoekresultaat blijkt echter onomstotelijk dat Polare de nieuwe naam van Selexyz en De Slegte wordt. De bewuste pagina op DeSlegte.com is offline gehaald, maar nog niet verdwenen uit de zoekresultaten van Google.

PolareOp de website van De Slegte is ook een aankondiging van de naamswijziging te lezen:

“Op 26 juni gaan deslegte.com en selexyz.nl samen verder met een nieuwe website. De service en expertise van deslegte.com en selexyz.nl bundelen we samen om je nog beter van dienst te zijn. De website krijgt een nieuwe uitstraling en er zijn een aantal aanpassingen doorgevoerd om je op een vernieuwende manier te inspireren en te helpen zoeken naar het juiste boek.”


Martijn Joosse
Na een studie Franse Taal & Cultuur en Book & Digital Media Studies het (digitale) boekenvak ingerold. Inmiddels al weer ruim vier jaar werkzaam voor eReaders Groep, waar ik me met eReaders.nl en eLinea.nl bezighoud. MustReads.nl is mijn eigen website, waar ik berichten schrijf over alles wat met boeken te maken heeft. Ik lees alles wat los en vast zit, maar heb een specifieke voorkeur voor mooie romans, afgewisseld met spannende thrillers. Hou je van films? Kijk dan ook eens op mijn website Fransefilms.nl.

GEEN REACTIES

Geef een reactie