Amazon start schrijverscommunity Write On

Amazon heeft de deuren geopend van een online platform voor schrijvers, genaamd Write On. Schrijvers kunnen er in elk stadium van het schrijfproces feedback vragen aan lezers en mede-schrijvers.

Op dit moment bestaat het platform uit een discussieforum, een overzicht van de toegevoegde verhalen en boeken in wording – die je kunt lezen en becommentariëren, en de mogelijkheid om zelf verhalen en boeken te uploaden.

Het nieuwe schrijfplatform is een initiatief van het Kindle-team en is een logische stap voor Amazon. Na de overname van GoodReads heeft het bedrijf een lezersplatform, maar tot nu toe ontbrak het nog aan een schrijversplatform. Write On gaat de concurrentie aan met sites als Wattpad, en in Nederland Schrijven Online.

Wil je het eens uitproberen? Met de code ‘X9RJTE9H’ kun je een account aanmaken op writeon.amazon.com (via The Digital Reader).


Hoi! Ik ben Martijn, oprichter van Mustreads.nl. Ik lees alles wat los en vast zit, maar heb een specifieke voorkeur voor mooie romans, afgewisseld met spannende thrillers. Bekijk ook mijn andere blog, Frankrijk Puur, over Frankrijk.

Geef een reactie