Binnenkort: een nieuw platform voor korte verhalen

Kranten worden dagelijks volgeschreven met nieuws, televisieprogramma’s volgepraat met de actualiteit. Cartoonisten tekenen er cartoons over, dichters schrijven er gedichten over, columnisten bedenken er columns over. Maar schrijvers..? Daarom start ik binnenkort samen met een groep auteurs een nieuw platform met korte verhalen die een link hebben met de actualiteit.

Korte, actuele verhalen die je absoluut niet mag missen, gratis te lezen, in de trein, op de bank, in bed. Geschreven door… Dat laatste houd ik nog even geheim. Wel kan ik je vertellen dat inmiddels al 9 auteurs van bekende uitgeverijen hun deelname hebben toegezegd!

Al nieuwsgierig geworden? Houd dan Mustreads.nl in de gaten, want de komende tijd zul je hier regelmatig meer lezen over dit nieuwe platform.


Hoi! Ik ben Martijn, oprichter van Mustreads.nl. Ik lees alles wat los en vast zit, maar heb een specifieke voorkeur voor mooie romans, afgewisseld met spannende thrillers. Bekijk ook mijn andere blog, Frankrijk Puur, over Frankrijk.

Reactie (1)

  1. Godelieve
    5 jaar geleden

    Als een mens nog steeds niet nieuwsgierig is na jouw introductie dan weet ik het echt niet meer Martijn.
    Ik ben heel benieuwd en houd het dus goed in de gaten. Lijkt me op voorhand al een leuk platform!

Geef een reactie