Profiel

# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

David en andere bewijzen van liefde

Auteur: Lizette van Geene

Heb jij dit boek gelezen? Geef dan nu je beoordeling van dit boek en help anderen met het vinden van nieuwe mustreads!

Koop dit boek

Uitgever: Brave New Books
Deel op:

Beschrijving

David en andere bewijzen van liefde, een atypische coming of age roman. De ontrafeling van een levenslange vriendschap, getekend door liefde, ontluikende seksualiteit, passie en een sluimerend Lolitasyndroom.
Na een ernstig ongeluk van vriendin-voor-het-leven Nathalie kan Anne niets anders dan hun hilarisch complexe liefde aan de letteren toevertrouwen. Een bijna-dode vriendin, een morsdode geliefde, een man met een dood kind en een frisse, levende minnaar die de boel moet redden. Een a-typische coming of age roman.
”Een man met een dood kind heeft hetzelfde effect op vrouwen als een jong hoertje met uitgelopen mascara op mannen” – Nathalie was ervan overtuigd dat alleen zij hem kon redden. In enkele weken tijd veranderde ze van mijn intelligente en kritische vriendin in een mottige voetveeg. Ze sloeg colleges over, haalde zomaar onvoldoendes en stuurde me videobanden waarin ze wandelde met zijn honden, twee lichtbruine wolfshondruggen, hijgend met de tong uit de bek. Haar hakken klikkend op het trottoir en gedempt op het gras, huppel-springend over regenplassen in het park bij onze oude school (â Ongelooflijk,â � zei David die over mijn schouder mee keek, ” waarom filmt ze dat in hemelsnaam? Heeft ze niets beters te doen?”�)

Deel je mening!

Laat weten wat je vindt…

Recensies

Er zijn nog geen bijdragen.

×

Login

Fijn om je weer te zien!

Registreer

Registreer nu, als je nog geen account hebt.

Continue as a Guest

Nog geen account? Registreer

Terug naar boven