Profiel

# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

De streek rond Gottem en Tielt wordt geteisterd door een aantal brutale moorden, die middeleeuws geïnspireerd zijn. Er dwaalt eveneens een gestoorde sekte rond, die op tijd en stond een heksensabbat houdt. Daarenboven wordt het felbegeerde, eeuwenoude recept van een gin voor het eerst op de markt gebracht. Veel jaloerse concurrenten liggen op de loer. Het spookt echter in de distilleerderij en oude vetes en naïef bijgeloof worden weer aangewakkerd. De Tieltse politiediensten roepen de hulp in van een Gents speurdersteam om voor opheldering te zorgen. Dit alles vormt de ideale formule voor een sublieme cocktail vol ultiem genot, ter ere van de ten onrechte als heks veroordeelde Tanneke Sconyncx!
Dood af en toe eens de tijd met een moord! In de jaren 80 heeft Joke De Meyer meer dan honderd luchtige mysterieverhalen geschreven. Deze whodunits, doorspekt met spanning, intriges en grappige passages, verschijnen intussen als feuilleton in een Nederlandse krant. ‘Moordende zin in Tanneke Gin’ is het tweede verhaal in boekvorm na haar erg succesvolle debuut ‘Dodelijk spiritisme’.
De belevenissen van een fictief en prettig gestoord politieteam in Gent vormen de rode draad. De hoofdpersonages zijn charmant, ijdel, maar ook vol zelfrelativering en humor. De combinatie van niet-alledaagse raadsels met ludieke situaties maken de verhalen van Joke De Meyer boeiend en toegankelijk voor een zo ruim mogelijk publiek. Jokes levensleuze willen we u niet onthouden: Humor houdt de fontein der eeuwige jeugd bruisend.

Deel je mening!

Laat weten wat je vindt…

Recensies

Er zijn nog geen bijdragen.

×

Login

Fijn om je weer te zien!

Registreer

Registreer nu, als je nog geen account hebt.

Continue as a Guest

Nog geen account? Registreer

Terug naar boven