Deze auteurs doen mee aan shortreads_: Annemarie de Gee, Hanneke Hendrix, Eva Kelder, Sander van Leeuwen, Mijke Pol, Stefan Popa, Martijn Simons, Michiel Stroink, Elfie Tromp, Lucas de Waard

Op 2 november start een nieuw platform voor korte verhalen, shortreads_. Op shortreads_ vind je vanaf dat moment iedere werkdag een nieuw kort verhaal rond de actualiteit. Vandaag maken we de namen bekend van de auteurs die mee zullen werken aan shortreads_!

Annemarie de Gee, Hanneke Hendrix, Eva Kelder, Sander van Leeuwen, Mijke Pol, Stefan Popa, Martijn Simons, Michiel Stroink, Elfie Tromp, Lucas de Waard.

10 auteurs die je met ingang van 2 november dagelijks een verfrissende blik op het nieuws zullen geven door middel van een gratis te lezen kort verhaal.

Graag stel ik dit fantastisch mooie lijstje auteurs aan je voor!

Annemarie de Gee
Theatermaakster en schrijfster, debuteerde met de verhalenbundel Kamermensen en kwam onlangs met de roman De kus van een clown.

Hanneke Hendrix
Schrijfster en hoorspelmaakster, schreef de romans De dyslectische hartenclub en De verjaardagen.

Eva Kelder
Schrijfster en schrijfdocent, debuteerde met Het leek stiller dan het was.

Sander van Leeuwen
Schrijver, psycholoog en ambtenaar. Debuteerde met Liever geen applaus voor ik leef.

Mijke Pol
Historica, journaliste en schrijfster, debuteerde met de roman Panty en stelde Het Groot Kerstverhalenboek samen.

Stefan Popa
Romancier, schrijver en journalist. Debuteerde met de roman Verdwenen grenzen en publiceerde onlangs de roman A27.

Martijn Simons
Studeerde Nederlandse Taal en Cultuur. Debuteerde in 2010 met de roman Zomerslaap en publiceerde onlangs Ik heet Julius.

Michiel Stroink
Studeerde Journalistiek en Literatuurwetenschappen. In 2012 verscheen zijn debuutroman Of ik gek ben, vervolgens Tilt en komende week verschijnt Exit.

Elfie Tromp
Schrijfster, columniste en presentatrice. Debuteerde met de roman Goeroe en publiceert in november haar tweede roman Underdog.

Lucas de Waard
Dramaschrijver, scenarist, columnist, copywriter. Debuteerde onlangs met de roman De kamers.

Is je interesse gewekt? Ga dan alvast naar shortreads.nl, schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven, en volg ons op Facebook en Twitter!


Martijn

Hoi! Ik ben Martijn, oprichter van Mustreads.nl. Ik lees alles wat los en vast zit, maar heb een specifieke voorkeur voor mooie romans, afgewisseld met spannende thrillers. Bekijk ook mijn andere blog, Frankrijk Puur, over Frankrijk.

Geef een reactie