Dorsvloer vol confetti goed voor 8e plek in openingsweekend

De verfilming van de roman Dorsvloer vol confetti komt in het openingsweekend binnen op de achtste plek van de Nederlandse box office. De film draait sinds 18 september in de Nederlandse bioscopen.

Met een box office van 63.766,- euro doet de film het niet slecht voor een filmhuisfilm, alhoewel de nummer 1 van de best bezochte films, Let’s be cops, ruim 160.000,- euro opbracht in het afgelopen weekend. In het rijtje met de opbrengst per zaal staat de film op de 5e plaats, met een gemiddelde van ruim 1.500,- euro per zaal. In totaal, inclusief voorvertoningen, bracht Dorsvloer vol confetti tot nu toe ruim 120.000,- euro in het laatje.

De film is een bewerking van Franca Treurs gelijknamige bestseller uit 2009. Dorsvloer vol confetti draait momenteel in 42 bioscopen.


Hoi! Ik ben Martijn, oprichter van Mustreads.nl. Ik lees alles wat los en vast zit, maar heb een specifieke voorkeur voor mooie romans, afgewisseld met spannende thrillers. Bekijk ook mijn andere blog, Frankrijk Puur, over Frankrijk.

Geef een reactie