Droomboek uitgereikt aan koning Willem-Alexander

Op Paleis Het Loo heeft koning Willem-Alexander vanmiddag het Droomboek in ontvangst genomen. Het boek bevat dromen van honderden Nederlanders voor het land.

De koning ontving het Droomboek uit handen van Hans Wijers, voorzitter van het Nationaal Comité Inhuldiging. Ook koningin Maxima en honderden inzenders van dromen waren aanwezig op Het Loo. Volgens Wijers moet het boek de koning inspireren bij zijn taak. “Dromen heeft een functie. Zonder een droom is er geen hoop. Zonder een ideaalbeeld van de toekomst worden we slaaf van alledag.”

De digitale editie van het Droomboek is sinds 16.00 uur vandmiddag te downloaden via www.mijndroomvooronsland.nl. Dit is echter alleen mogelijk voor iOS-gebruikers. Een versie voor Google Play is nog in de planning. Er is geen ePub- of PDF-versie beschikbaar. Vanaf 18.00 uur kan elk huishouden in Nederland en het Caribische deel van het koninkrijk een gratis papieren exemplaar ophalen bij de boekhandel. De afgelopen dagen heeft iedereen via de post een bon toegestuurd gekregen. Een aantal boekhandels houdt extra koopavond ter gelegenheid van het verschijnen van het Droomboek.


Martijn

Hoi! Ik ben Martijn, oprichter van Mustreads.nl. Ik lees alles wat los en vast zit, maar heb een specifieke voorkeur voor mooie romans, afgewisseld met spannende thrillers. Bekijk ook mijn andere blog, Frankrijk Puur, over Frankrijk.

Reacties (2)

  1. Nely Lam
    5 jaar geleden

    nimmer een bon ontvangen.

  2. Josefien
    5 jaar geleden

    download droomboek pdf: http://bit.ly/18pkAAm

Geef een reactie