‘Echt gebeurd’ is beste luisterboek 2014

Het luisterboek ‘Echt gebeurd’ van Paulien Cornelisse en Micha Wertheim heeft vandaag de Storytel Luisterboek Award gekregen. De prijs werd toegekend op basis van de meeste stemmen van het publiek.

Echt gebeurd won met 29 procent van de stemmen. De samenstellers van het luisterboek kregen de prijs maandagavond tijdens het Radio 1-programma Kunststof Radio uit handen van juryvoorzitter Vincent Bijlo. ‘Echt gebeurd’ is een theaterprogramma waarin waargebeurde verhalen worden verteld door de mensen die ze zelf hebben meegemaakt. “De verhalen worden uit het hoofd verteld, zoals aan een goede vriend, zonder aantekeningen of opsmuk.”

De Luisterboek Award wordt ieder jaar uitgereikt aan het begin van de Week van het Luisterboek. Die ging vandaag van start en duurt nog tot en met 25 mei. In 2013 won Maar buiten is het feest van Arthur Japin de Luisterboek Award.


Hoi! Ik ben Martijn, oprichter van Mustreads.nl. Ik lees alles wat los en vast zit, maar heb een specifieke voorkeur voor mooie romans, afgewisseld met spannende thrillers. Bekijk ook mijn andere blog, Frankrijk Puur, over Frankrijk.

Geef een reactie