Een kater na het uitlezen van een boek?

Heb je ook wel eens een enorme kater na het uitlezen van een boek, dat je het liefst nog honderden pagina’s door zou willen lezen, het boek niet zomaar naast je neer kunt leggen en aan een volgende kunt beginnen? Een leeg gevoel, na de laatste zinnen? Misschien heb je last van een ‘book hangover’. De mensen van young-adultsite Epic Reads leggen in een hilarisch filmpje uit wat het betekent om daar last van te hebben. De remedie? Gewoon aan de volgende beginnen!


Hoi! Ik ben Martijn, oprichter van Mustreads.nl. Ik lees alles wat los en vast zit, maar heb een specifieke voorkeur voor mooie romans, afgewisseld met spannende thrillers. Bekijk ook mijn andere blog, Frankrijk Puur, over Frankrijk.

Reactie (1)

 1. shureska ocalia
  4 jaar geleden

  Hoi,

  Klinkt ontzettend leuk. Zou het geldig vinden om je baan te hebben. Of je collega te zijn. Waar kan ik me aanmelden voor vacatures?
  Groetjes

  Shureska Ocalia

Geef een reactie