EreadersInspiratie

Ereader-aanbiedingen voor black friday en Sinterklaas 2021

Als er één moment is om voor het eerst of opnieuw een ereader aan te schaffen dan is het nu wel. Met black friday (26 november) en Sinterklaas in aantocht zijn er enkele populaire modellen flink afgeprijsd. Zo is de goedkoopste Kindle nu al te koop voor slechts 64,99 euro, de laagste prijs ooit voor een Kindle op de Nederlandse site van Amazon.

Traditioneel gezien pakt vooral Amazon uit met aanbiedingen voor deze tijd van het jaar. Op de duurdere Kindle-modellen zit nu zelfs 60,- euro korting. Op de Kindle Paperwhite en de gewone Kindle is dat 25,- euro. Dat zorgt ervoor dat deze laatste voor slechts 64,99 te krijgen is, een koopje voor wat je ervoor terugkrijgt. Ook de meest luxe Kindle, de Oasis met 4G-verbinding is tijdelijk slechts 259,99.

Ben je fan van het Kobo-systeem in combinatie met Bol.com, dan kun je nu de degelijke Kobo Clara HD voor slechts 109,- euro aanschaffen, een korting van 30 euro op de adviesprijs. Daarnaast is ook de Tolino Vision 5, de ereader van de Libris-boekhandels, tijdelijk 20,- euro in prijs verlaagd.

Meer prijzen vergelijken? In onze kieswijzer vind je alle populaire modellen en bijbehorende prijzen in een handig overzicht!

Een reactie

  • In mijn boekenkast staan geen ongelezen boeken meer.
    Die ik niet lees heb ik naar de kringloop gebracht en wat er
    nu nog staat heb ik drie keer gelezen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *