PocketBook Touch HD 3

PocketBook Touch HD 3


Koop deze e-reader:
Specificaties PocketBook Touch HD 3
 • Schermgrootte (diagonaal): 6 inch
 • Schermresolutie: 1448 x 1072 pixels
 • Kleurenscherm: Nee
 • Bladerknoppen: Ja
 • Ingebouwde schermverlichting: Ja
 • Aanraakscherm: Ja
 • Verbindingen: USB, Wifi, Bluetooth
 • Gebruiksduur batterij: Enkele weken
 • Schijfruimte: 16GB
 • Gewicht: 155 gram gram
 • Te koop in de kleur(en): Zwart, Koper
 • Waterbestendig: Ja
 • Luisterboeken: Ja
 • Op de PocketBook Touch HD 3 kun je de volgende bestandsformaten gebruiken:
  BMP, DOC, DOCX, FB2, HTML, JPEG, MP3, MobiPocket, PDF, PNG, PRC, RTF, TIFF, TXT, ePub

E-Reading zonder compromissen

Met de PocketBook Touch HD 3 beschikt de gepassioneerde lezer over de meest actuele technologieën; een waterbestendige hightech reader met SMARTlight, Bluetooth-verbinding, uitgebreide audiofuncties en nog veel meer. 

Waterbestendig lezen dankzij HZO™

Voor een geheel compromisloos leesplezier, ook in bad, bij het zwembad of aan het strand, is de PocketBook Touch HD 3 waterbestendig dankzij HZOTM-technologie: een uiterst dunne coating zorgt ervoor dat de elektronica van het toestel adequaat wordt beschermd tegen schade door vocht en vloeistoffen. Het IPx7-gecertificeerde toestel kan zonder schadelijke gevolgen gedurende maximaal 30 minuten tot een meter diep in zoet water worden ondergedompeld.

Reeks nuttige functies voor nog meer comfort

Dankzij het omvangrijke interne geheugen van 16 GB kan de gebruiker een hele digitale bibliotheek of luisterboekenverzameling op de e-reader opslaan. De PocketBook Touch HD 3 ondersteunt 17 gangbare boekformaten en 4 grafische formaten (JPEG, BMP, PNG, TIFF). 

De krachtige dual-core-Processor (2×1 GHz) zorgt voor een snelle respons van de applicaties en diensten. Dankzij geïntegreerde WLAN, Dropbox PocketBook, Send-to-PocketBook en de PocketBook cloud kan alle inhoud direct naar het toestel worden gezonden zonder dat aansluiting op een pc is vereist. De vooraf geïnstalleerde Abbyy Lingvo®-woordenboeken bieden via 24 talencombinaties ondersteuning bij het lezen van teksten in een vreemde taal.

De PocketBook Touch HD 3 is uitgerust met een positiesensor. Hierdoor kan de gebruiker de e-reader eenvoudig in de meest comfortabele positie gebruiken – verticaal ofwel horizontaal. 

De geïntegreerde cover-sensor zorgt er samen met een geschikte PocketBook-beschermhoes voor dat de accu wordt gespaard. 

Harmonische lezen dankzij SMARTlight

Het toestel is uitgerust met een multisensorisch E-Ink-CartaTM-touchscreen met HD-resolutie (1072 х 1448, 300 DPI). Dit zorgt voor een scherp en contrastrijk tekstbeeld, zoals dat van een gedrukt boek

Dankzij de SMARTlight-technologie kan naast de helderheid ook de kleurtemperatuur van de voorgrondverlichting op elk moment van de dag aan de persoonlijke voorkeur worden aangepast. In de standaard geactiveerde automatische modus past het apparaat zich aan aan het tijdstip van de dag en is daarmee in harmonie met het menselijk bioritme. Bovendien kan aan de hand van de persoonlijke voorkeur en het tijdstip van de dag een willekeurig aantal individuele SMARTlight-configuraties worden aangemaakt, opgeslagen en beheerd. Zowel de helderheid als de kleurtemperatuur van de voorgrondverlichting kan met veegbewegingen over het display worden aangepast, zonder dat het boek moet worden afgesloten.

Compacte professionele multimedia voor audiofielen 

De audiofuncties van de Touch HD 3 zijn zowel beschikbaar via de meegeleverde micro-USB-audioadapter als, uiterst comfortabel, via Bluetooth. Niet alleen kunnen dankzij Bluetooth draadloze koptelefoons voor de PocketBook e-reader worden gebruikt, maar ook kan de e-reader aan het mediasysteem van de auto worden gekoppeld. PocketBook Touch HD 3 ondersteunt naast mp3 ook het formaat m4b, dat comfortabel luisteren en ook markeringen in luisterboeken mogelijk maakt. De professionele luisterboekspeler waarmee het toestel is uitgerust biedt een speciaal op het beluisteren van luisterboeken afgestemde reeks functies. De functie Text-to-Speech zet tekst om in geluid en laat de e-reader ieder tekstbestand voorlezen waarvan het formaat door het toestel wordt ondersteund.

De PocketBook Touch HD 3 is uitgevoerd in het nieuwe PocketBook-productdesign. Dit heeft niet in de laatste plaats een gunstig effect op gewicht en afmetingen van de e-reader. Met zijn compacte afmetingen (161,3 × 108 × 8 mm) en een gewicht van slechts 155 g ligt hij niet alleen licht in de hand, maar past hij ook in bijna iedere broekzak of handtas. De PocketBook Touch HD 3 is verkrijgbaar in de aantrekkelijke kleur Spicy Copper.


Wat vind jij van deze ereader?

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *