Giveaway: Maak kans op ‘Liever geen applaus voor ik leef’ van Sander van Leeuwen

Het is weer eens tijd voor een giveaway op mustreads.nl! Deze keer maak je kans op de nieuwe roman ‘Liever geen applaus voor ik leef’, het debuut van Sander van Leeuwen. Vul je gegevens in en wie weet komt een van de 3 exemplaren binnenkort jouw kant op!

Over Liever geen applaus voor ik leef:
Het leven van de twintiger Thomas zit op slot. Hij heeft het gevoel een toevallige bijkomstigheid te zijn van andere levens. Zijn dagen zijn een aaneenschakeling van herhalingen. Thomas probeert zichzelf wanhopig in beweging te zetten, maar er verandert niets.
Dan krijgt hij een brief van een meisje dat hij niet kent: Anna. Ze woont in Schotland en stuurt hem zeer persoonlijke ontboezemingen. Thomas kan het tegen wil en dank niet laten om terug te schrijven, en er ontstaat een briefwisseling. De brieven worden steeds somberder, alles in Anna’s leven lijkt zwart te zijn. Het doet Thomas denken aan zijn beste vriend Frank, die een aantal jaren geleden uit het leven stapte. Op een dag vraagt Anna Thomas om haar op te zoeken. Dat is de vonk die hem eindelijk tot leven wekt: gedreven door schuldgevoel over de geschiedenis van Frank, besluit hij te gaan. Hij moet Anna redden. Maar zo eenvoudig blijken de zaken niet te liggen.

[gravityform id=”4″ name=”Giveaway: Maak kans op Liever geen applaus voor ik leef, Sander van Leeuwen” ajax=”true”]


Hoi! Ik ben Martijn, oprichter van Mustreads.nl. Ik lees alles wat los en vast zit, maar heb een specifieke voorkeur voor mooie romans, afgewisseld met spannende thrillers. Bekijk ook mijn andere blog, Frankrijk Puur, over Frankrijk.

Reacties (4)

 1. Anneke
  5 jaar geleden

  Het lijkt me een heel mooi boek.
  Ik wil er graag kans op maken.

 2. sedeyn regine
  5 jaar geleden

  vol interesse lees ik altijd de nieuwsbrief en zou zeker graag het boek ontvangen, waarvoor dank bij voorbaat.

 3. Jeanne
  5 jaar geleden

  Ik wil graag kans maken op dit mooie boek.

 4. Leonie
  5 jaar geleden

  Ik zou graag een kijkje in het hart van Thomas willen nemen en wil daarom meedoen om een exemplaar te ontvangen.

Geef een reactie