Inspiratie

GoodReads, Hebban, Dizzie… Welke boekensite vind jij het best?

Heel veel boekenfans zijn actief op een sociale boekensite. Je kunt er bijhouden welke boeken je leest en wat je er van vindt, zien wat je vrienden lezen en nieuwe boeken ontdekken. Er zijn meerdere van dat soort websites, maar welke site is nu het beste? Geef je mening in onze nieuwe peiling! GoodReads is misschien wel de bekendste boekensite, maar er zijn ook aardig wat Nederlandse initiatieven. Recent is er bijvoorbeeld ook nog Hebban bijgekomen, een site die zich de Nederlandse GoodReads noemt. Welk van de onderstaande sites vind jij de beste boekensite, en gebruik je het meest? [poll id=”12″]

Een reactie

  • Goodreads vind ik een van de beste websites. Dit is ook de website waar ik het meest actief op ben. Ik heb een account bij Hebban, de boekensalon, watleesjij.nu, maar hier maak ik niet actief gebruik van. Hebban.nl vind ik erg leuk, maar ik heb er geen zin in (en geen tijd voor) om mijn boekencollectie op verschillende websites bij te houden. Met goodreads ben ik begonnen, omdat er een aantal jaar geleden eigenlijk nog geen Nederlandse alternatieven waren. En het grote voordeel van Goodreads is, dat je veel meer van de internationale literatuur meekrijgt! Vooral van de ya en fantasy vind ik het erg leuk om te zien welke Engelstalige boeken nu populair zijn.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *