Gratis ebook: Hoe word ik succesvoller dan mijn collega’s?, Rob Urgert & Joep van Deudekom

Het grote publiek kent cabaretiers Rob Urgert en Joep van Deudekom natuurlijk van het succesvolle programma De Kwis. Toch kan het duo meer dan alleen grappen maken, namelijk schrijven! Zo schreven ze Waarom zit ik niet in Oranje? over de wetenschap achter voetbal en Hoe word ik succesvoller dan mijn collega’s? over succes en het gebrek daaraanDeze laatste titel kun je gratis downloaden!

Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?Over Hoe word ik succesvoller dan mijn collega’s?
Succes willen we allemaal, maar slechts weinigen is het gegeven. In dit boek beschrijven Joep van Deudekom en Rob Urgert waarom u nooit zo succesvol bent geworden als u had gewild. Waar ging het mis? Gaven uw ouders u wel de juiste genen mee? Bent u misschien juist te slim of te mooi om succesvol te zijn? Of doet u het verkeerde parfum op tijdens een sollicitatie?

Van Deudekom en Urgert verzamelden het wetenschappelijke onderzoek over succes en leggen uit dat als u voor een dubbeltje geboren bent u waarschijnlijk nooit een kwartje wordt. Maar vijftien cent? Dat moet lukken!

Klik hier om dit gratis boek te downloaden

 

Hoe word ik succesvoller dan mijn collega’s? werd in 2010 uitgegeven door uitgeverij Nijgh & Van Ditmar.


Geef een reactie