Gratis boeken downloaden

Gratis ebook: Ik ben omringd door debielen en ik voel me goed, Stefan Nieuwenhuis

Er zijn genoeg boeken te vinden die je gratis en legaal kunt downloaden. Niet elk gratis ebook is van topkwaliteit, maar er zitten zeker genoeg lezenswaardige exemplaren bij. Het is inmiddels al bijna anderhalf jaar geleden dat we voor het laatst een gratis ebook deelden op Mustreads.nl, dus het werd wel weer eens tijd. Download nu gratis: Ik ben omringd door debielen en ik voel me goed van Stefan Nieuwenhuis. Ik ben omringd door debielenOver Ik ben omringd door debielen en ik voel me goed: David werkt op een typisch hedendaags kantoor, waar iedereen zich zoveel mogelijk aan zijn werkzaamheden probeert te onttrekken. Er vallen ontslagen. Ook David. Maar hij houdt zijn ontslag verborgen voor zijn omgeving, werkt niet mee aan een afvloeiingsregeling, frustreert een loopbaanonderzoek, veinst een ernstige ziekte en iedere ochtend vertrekt hij om acht uur naar een camping om daar de dag door te brengen. Uiteraard stikt hij gaandeweg in zijn leugens, maar ook daar weet hij op briljante wijze een draai aan te geven. De lezer blijft uiteindelijk achter met de vraag wie de grootste debielen zijn in dit boek. David weet het zeker; hij in ieder geval niet. Deze roman met zijn flamboyante titel legt op uiterst humoristische wijze de vinger op vele zere plekken van de hedendaagse Nederlandse samenleving. Vinex-wijken, jeugdvoetbal, collega’s, snackhallen, baliemedewerksters en campinggasten zullen nooit meer hetzelfde zijn. Klik hier om dit gratis boek te downloaden   Ik ben omringd door debielen en ik voel me goed werd in 2005 uitgegeven door uitgeverij Passage. Meer informatie over Stefan Nieuwenhuis en zijn andere werk is te vinden op: www.stefannieuwenhuis.nl

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.