Inspiratie

J.K. Rowling gaat zeker nog meer boeken schrijven

Hoewel ze druk bezig is met het theaterstuk voor Harry Potter and the Cursed Child, heeft J.K. Rowling ook plannen om opnieuw boeken onder haar eigen naam uit te brengen. In een interview dat ze gaf aan de Britse radio om het boek Career of Evil te promoten, dat ze schreef onder haar pseudoniem Robert Galbraith, lichtte ze al een tipje van de sluier op: ‘Ik zal zeker meer boeken onder mijn eigen naam uitbrengen. Ik heb zoveel ideeën. Ik ben soms bang ben dat ik doodga voordat ik ze allemaal op papier heb kunnen krijgen. Maar ik heb al een deel van een kinderboek geschreven, dus dat ga ik zeker afmaken.’ Een datum wilde ze echter niet noemen, want ze heeft het voorlopig al druk genoeg. Afwachten dus!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *