Kobo Glo HD: ereader met superscherp scherm en lage prijs

Op zoek naar een nieuwe ereader en vind je de Kindle Voyage met zijn ruim 189 euro toch iets te duur? Dan heeft Kobo binnenkort een betere deal voor je: vanaf 1 juni is de Kobo Glo HD te koop in Nederland. Een ereader met een hoge resolutie en een lage prijs.

De Kobo Glo HD heeft een vergelijkbaar 6-inch scherm als de Kindle Voyage, voor de kenners een E Ink Carta scherm. Deze heeft een resolutie van 1.448 x 1.072 pixels, wat betekent dat je de afzonderlijke pixels van het scherm haast niet met het blote oog kan onderscheiden.

Natuurlijk zit er ook schermverlichting op de ereader zodat je zonder problemen ’s avonds in bed nog even wat bladzijden van je nieuwste favoriete boek kunt lezen. Voor de prijs van 129,- euro heb je bovendien nog wat geld over om de ereader gelijk te vullen met een hoop mooie boeken: met de schijfruimte van 4GB kun je het zo gek maken als je zelf wilt.

Koop de Kobo Glo HD


Hoi! Ik ben Martijn, oprichter van Mustreads.nl. Ik lees alles wat los en vast zit, maar heb een specifieke voorkeur voor mooie romans, afgewisseld met spannende thrillers. Bekijk ook mijn andere blog, Frankrijk Puur, over Frankrijk.

Geef een reactie