EbooksInspiratie

Kobo Plus, onbeperkt lezen met ebook-abonnement van Bol.com en Kobo

Ben je fan van lezen? Dan is er nu iets nieuws waar je vast veel plezier aan gaat beleven: Kobo Plus. Een ebook-abonnement van Kobo en Bol.com, waarbij je voor slechts € 9,99 per maand onbeperkt ebooks kunt lezen. Uniek bij het ebook-abonnement van Bol.com en Kobo is dat je de keuze hebt uit maar liefst zo’n 40.000 digitale boeken, waaronder ongeveer 16.000 Nederlandstalige. De nieuwe Kluun, Herman Koch, de mooiste literatuur, de spannendste thrillers, alles zit ertussen. Genoeg dus om je ereader of tablet vol te laden met boeken, ideaal voor op vakantie of op reis bijvoorbeeld. Je kunt de ebooks uit het abonnement eenvoudig lezen op je Kobo-ereader, maar ook met de Kobo-app op je smartphone of tablet. Helemaal handig: je kunt Kobo Plus 30 dagen gratis uitproberen. Dus waar wacht je nog op? Klik hier om je aan te melden.

3 reacties

  • Ik ben zo benieuwd naar hoe mensen het ervaren?! Zelf heb ik een jaar bookchoice sinds eind januari. Daar baal ik nu een beetje van en 2 abonnementen naast elkaar is ook weer overdreven. Al ben ik niet super te spreken over de keuze die in bookchoice zit tot nu toe.

  • Het aanbod is zeer slecht. Je betaald veel geld maandelijks. Zelf 9 boeken opgezocht, waarvan geen 1 onder dat aanbod valt.

    • Wil me graag aansluiten bij Eline, Waardeloos aanbod , ik bedoel je betaalt een tientje per maand en er zijn maar vrij weinig boeken die je dan kosteloos kunt lezen , het meerendeel van de boeken moet alsnog worden betaald…..

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.