Komt er een Game of Thrones-bioscoopfilm?

Zowel de televisieserie als de boekenserie zijn mateloos populair. Maar het zou zomaar kunnen dat je binnenkort ook Game of Thrones in de bioscoop kunt bekijken. Acteur Charles Dance (Tywin Lannister in de serie) liet zich namelijk ontvallen dat de producenten van de televisieserie serieus aan het kijken zijn naar de optie om een bioscoopfilm van Game of Thrones te maken.

In een interview met website The Daily Beast vertelt Charles Dance over zijn rol in Game of Thrones, Tywin Lannister, die met ingang van het vijfde seizoen stopt – Tywin Lannister is namelijk dood -, alleen zijn stoffelijk overschot is nog te zien.

Maar Dance wist ook een leuk nieuwtje te melden voor fans van Game of Thrones. “Er is actief gesproken over de mogelijkheid om een film te maken van Game of Thrones, maar ik weet niet van welke verhaallijn. Er is ook zoveel om in een film te proppen.”


Hoi! Ik ben Martijn, oprichter van Mustreads.nl. Ik lees alles wat los en vast zit, maar heb een specifieke voorkeur voor mooie romans, afgewisseld met spannende thrillers. Bekijk ook mijn andere blog, Frankrijk Puur, over Frankrijk.

Geef een reactie