Leuk: persoonlijke thrillertips van de bibliotheken tijdens Maand van het Spannende Boek

Nog op zoek naar een boek om te lezen tijdens de Maand van het Spannende Boek? Dan heeft boekensite Hebban in samenwerking met de openbare bibliotheken een nieuwe feature voor je: noem 3 favoriete thrillers en de bibliotheek bij jou in de buurt geeft je helemaal voor niets een persoonlijke thrillertip.

Hoe werkt het? Vanaf 29 mei kun je terecht op een speciale actiepagina op Hebban waarop je je 3 favoriete thrillers kunt aangeven. Op basis van de postcode die je invult wordt dat lijstje vervolgens automatisch aan de dichtstbijzijnde bibliotheek doorgegeven. Daar zit iemand voor je klaar die je binnen 2 dagen van een persoonlijke leestip voorziet.

Met de persoonlijke boekentip brengt Hebban op een leuke manier een nieuwe functie van de site onder de aandacht: vanaf volgende week vind je op Hebban automatische aanbevelingen van boeken op basis van titels die je gelezen hebt.


Hoi! Ik ben Martijn, oprichter van Mustreads.nl. Ik lees alles wat los en vast zit, maar heb een specifieke voorkeur voor mooie romans, afgewisseld met spannende thrillers. Bekijk ook mijn andere blog, Frankrijk Puur, over Frankrijk.

Geef een reactie