Inspiratie

Literair opmaken: de leukste make-up voor boekenfans

Vrouwelijke boekenfans opgelet! Hoewel boeken het natuurlijk winnen, houden we ook wel van een make-upje op z’n tijd. Dat je deze twee liefdes prima kunt combineren laten deze literaire make-upproducten wel zien. Laat je inspireren en houd dat verlanglijstje voor de feestdagen maar vast bij de hand… Harry Potter make-upkwasten Ruim voor de release drie weken geleden waren deze Harry Potter make-upkwasten al uitverkocht. Ze zijn gebaseerd op de toverstaffen van Harry, Ron, Hermelien, Desiderius Perkamentus en Heer Voldemort uit de beroemde boeken- en filmserie. Het is even wachten op de nieuwe voorraad. Via de Storybooks Cosmetics website kun je je nu alleen nog maar aanmelden voor de mailinglijst, maar op Instagram kun je verschillende foto’s vinden van de felbegeerde make-upset die $55 kost.
Bron: https://www.instagram.com/storybookcosmetics/
Bron: Storybook Cosmetics
  De Hobbit oogschaduws De make-upproducten van Shiro Cosmetics zijn erg populair, onder andere door hun boekgerelateerde collecties. Het bedrijf creëerde 15 oogschaduws op J.R.R. Tolkiens De Hobbit voor een fijne prijs!
Bron:
Bron: Shiro Cosmetics
  Literaire Lakjes Amy Milder verkoopt op Etsy flesjes nagellak met een literaire twist, oftewel ‘Literary Lacquers’. De nagellakjes hebben namen als ‘Mr. Darcy’, ‘Sherlock’ en ‘Felix Felicis’. De lakjes worden handgemaakt en de meesten kosten tussen de €7 en €12. Je koopt ze via Literary Lacquer.
Bron:
Bron: Literary Lacquers
  Jane Austen Beautybox Een leuk cadeautje (ook voor jezelf natuurlijk) is de Jane Austen Beautybox. Deze wordt op Etsy verkocht door LitttleBits. De box is niet goedkoop, maar voor zo’n €55 krijg je wel zes producten, waaronder een lippenbalsem, cold cream en parfum in een prachtige bewaardoos.
Bron:
Bron: LitttleBits
  The Catssic literaire oogschaduws Klassieke boeken en iconische schrijvers waren de inspiratie voor deze oogschaduws met op de titel afgestemde kattenprints op de deksel. Het resultaat zijn sprankelende en gepigmenteerde oogschaduws met namen als ‘J.K. Meowling’, ‘The Great Catsby’ en ‘The Color Purrple’. Je koopt ze bij Hello Waffle Cosmetics voor slechts €3,35.
Bron:
Bron: Hello Waffle Cosmetics
 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *