Meer dan 40.000 leden voor deBoekensalon

Ruim vier jaar na oprichting is de boekencommunity deBoekensalon.nl onlangs de grens van 40.000 leden gepasseerd. Volgens de site is het hiermee de grootste boekencommunity van Nederland. DeBoekensalon.nl heeft ook een app, die inmiddels 23.000 keer is gedownload.

De boekencommunity is een initiatief van NBD Biblion, een dienstverlenende organisatie voor bibliotheken. De 40.000 leden kunnen op de site boekrecensies plaatsen en lezen en boekentips van andere lezers krijgen. Ook biedt de site nieuws, een literaire agenda en auteursinformatie. Daarnaast worden discussietips uit het tijdschrift Boek-delen doorgeplaatst op deBoekensalon.nl.

“Onze content zorgt niet alleen voor verdieping, maar biedt ook de mogelijkheid om in gesprek te gaan met andere boekliefhebbers, zelf een recensie te schrijven, tips te ontvangen van andere leden en online je boekenplank te beheren”, aldus Anne-Marie van der Poel van deBoekensalon.nl.

Ben jij actief op DeBoekensalon?


Hoi! Ik ben Martijn, oprichter van Mustreads.nl. Ik lees alles wat los en vast zit, maar heb een specifieke voorkeur voor mooie romans, afgewisseld met spannende thrillers. Bekijk ook mijn andere blog, Frankrijk Puur, over Frankrijk.

Reactie (1)

  1. Vera
    6 jaar geleden

    Ik ben er lid, maar doe er eerlijk gezegd niet zoveel op. Zit meer op GoodReads

Geef een reactie