Moet je lezen: 5 recensies van boekbloggers #11

Via Bloglovin blijf ik op de hoogte van een hoop boekenblogs, en iedere week verschijnen er weer veel mooie nieuwe recensies van boeken door enthousiaste bloggende lezers. Op MustReads vind je wekelijks een overzichtje van 5 lezenswaardige recensies die de afgelopen week zijn geschreven door boekbloggers uit Nederland en Vlaanderen.

De Man die de taal van de slangen sprakLaura’s Bookjournal over De man die de taal van de slangen sprak, Andrus Kivirähk:
“Door het ontroerende einde zal dit boek me nog heel lang bijblijven. De man die de taal van de slangen sprak is een geweldig verhaal waarin allerlei grootste thema’s voorkomen. Schrik niet van deze dikke pil en laat je meevoeren in de avonturen van Leemet. Lees deze parel uit Estland en voor je het weet spreek je zelf de taal van de slangen.”
Lees de recensie

Connie’s boekenblog over Vader-en-Dochterboek, Hannah Wagendorp en Bert Wagendorp:
“Het is echt een toegankelijk en herkenbaar boek voor alle vaders en dochters. Echt een aanrader om cadeau te geven, of om cadeau te vragen.”
Lees de recensie


Lisa van Leave No Story Behind over Niets te verliezen, Sarah Dessen:
“Sarah Dessen geeft alle personages echt een eigen stem, iets wat ik altijd enorm kan waarderen. Ook de onderlinge relaties zijn goed uitgewerkt, wat het verhaal wat mij betreft iets extra’s gaf. ”
Lees de recensie


100 gelukkige dagenChristina’s boekenhoekje over 100 gelukkige dagen, Fausto Brizzi:
100 gelukkige dagen leest als een trein en is zeker een aanrader voor de komende vakantieperiode die aanbreekt om gelezen te worden. En die jezelf ook nog even stil zal laten staan bij de vraag ‘Wat zou jij doen als je te horen krijgt dat je nog hooguit 100 dagen te leven hebt?’”
Lees de recensie


De pagina omslaan over Een schitterend gebrek, Arthur Japin:
“Je kon het hoopje dat vroeger Sanne was opvegen nadat ik het boek uit had. Ik was verliefd geworden op de filosofische draadjes die door het verhaal heen wentelden, de ietwat langzame, maar geheel passende schrijfstijl, maar ook het verhaal dat zich langzaam ontrafelde en Lucia die alles ook weer meer op een rijtje kreeg nadat ze het hele verhaal weer opnieuw had verteld (of althans zo ervoer ik het).”
Lees de recensie


Hoi! Ik ben Martijn, oprichter van Mustreads.nl. Ik lees alles wat los en vast zit, maar heb een specifieke voorkeur voor mooie romans, afgewisseld met spannende thrillers. Bekijk ook mijn andere blog, Frankrijk Puur, over Frankrijk.

Reacties (4)

 1. Madelon
  6 jaar geleden

  Ik lees je lijstjes altijd erg graag! Zo leer je weer nieuwe blogs kennen. Zelf viel mij de recensie van Een schitterend gebrek mij ook op. Erg leuk geschreven. Grappig om hem dan in jouw lijstje terug te zien.

  • Martijn Joosse
   6 jaar geleden

   Bedankt voor je reactie, Madelon! Ik heb je blog toegevoegd aan mijn Bloglovin-lijst 🙂

 2. Lisa
  6 jaar geleden

  Wat leuk dat je mijn recensie deelt, dankjewel!

  • Martijn Joosse
   6 jaar geleden

   Graag gedaan! 🙂

Geef een reactie