Inspiratie

Moet je lezen: 5 recensies van boekbloggers #25

Via Bloglovin blijf ik op de hoogte van een hoop boekenblogs, en iedere week verschijnen er weer veel mooie nieuwe recensies van boeken door enthousiaste bloggende lezers. Op MustReads vind je wekelijks een overzichtje van 5 lezenswaardige recensies die de afgelopen week zijn geschreven door boekbloggers uit Nederland en Vlaanderen. Een wilde gokBooknuts over Een wilde gok, Abbi Glines ‘Mijn mening over de schrijfstijl van Abbi Glines veranderde continu tijdens het lezen. Ik vond haar schrijfstijl eerst heel prettig en vloeiend. Bij sommige dialogen kneep ik echter mijn ogen half dicht omdat ik de zinnen zo pijnlijk en cliché vond.’ Lees de recensie   De hemel begint bij je voetenChristina’s boekenhoekje over De hemel begint bij je voeten, Jandy NelsonDe hemel begint bij je voeten is het oorspronkelijke debuut van Jandy Nelson. Ik heb De hemel begint bij je voeten verslonden en vond het mooier dan Ik geef je de zon, terwijl ik daar toch ook van onder de indruk was.’ Lees de recensie   KleermakerszitBoekboetiek over Kleermakerszit, Layla AlizadahKleermakerszit is een heel dun boekje en voor mijn gevoel zitten er gewoon te veel heftige onderwerpen en verhaallijnen in verwerkt die niet voldoende ruimte krijgen, ook al verdienen ze het om uitgewerkt te worden.’ Lees de recensie   ElandLalagè leest over Eland, Lykele Muus ‘De verschillende verhaallijnen zijn zorgvuldig geconstrueerd en lopen soepel in elkaar over. Het centrale thema van liegen of de waarheid spreken komt op natuurlijke wijze steeds terug.’ Lees de recensie     In een donker, donker bos van Roth WareGraag gelezen over In een donker, donker bos, Ruth Ware ‘De prettige schrijfstijl van deze auteur zorgt er voor dat het boek lekker vlot leest en het doet me bovendien denken aan het werk van Agatha Christie. Bijzonder onderhoudend!’ Lees de recensie

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *