Moet je lezen: 5 recensies van boekbloggers #3

Via Bloglovin (een ideaal hulpmiddel om blogs te volgen!) blijf ik op de hoogte van een hoop boekenblogs, en iedere week verschijnen er weer veel mooie nieuwe recensies van boeken door enthousiaste bloggende lezers. Op MustReads vind je wekelijks een overzichtje van 5 lezenswaardige recensies die de afgelopen week zijn geschreven door boekbloggers uit Nederland en Vlaanderen.

Inge Leest over In memoriam Mizzi, Ida Simons:
“Het bijzondere aan In memoriam Mizzi is dat je, ondanks de aangrijpende achtergrond waartegen het verhaal zich afspeelt, het met een glimlach rond je mond zult lezen.”
Lees de recensie


Biebmiepje over De zes levens van Sophie, Sarah Meuleman:
“Sarah Meuleman heeft naar mijn mening met De zes levens van Sophie een sterk debuut neergezet die doet verlangen naar meer.”
Lees de recensie


Boekboetiek over Als je het licht niet kunt zien, Anthony Doerr:
“Het boek bulkt van de details en iedere zin is een klein kunstwerkje. Je zou kunnen stellen dat Doerr zich verliest in deze details, maar voor mij staat er geen woord te veel in dit boek. De liefde van de schrijver voor zijn verhaal en zijn personages druipt van iedere pagina.”
Lees de recensie


Drukinkt over Haar naam is Poppy Day, Amanda Prowse:
“Amanda Prowse is in mijn ogen een veelbelovende schrijfster en ik ben blij dat ik dit boek kon lezen.”
Lees de recensie


Readabook over Hotel Arcadia, Sunny Singh:
“Wauw wat een prachtig verhaal over eenzaamheid en vriendschap tussen twee vreemden. Sam en Abhi zijn heel mooi neergezet en je hebt dan ook gelijk sympathie voor deze twee hoofdpersonen.”
Lees de recensie


Hoi! Ik ben Martijn, oprichter van Mustreads.nl. Ik lees alles wat los en vast zit, maar heb een specifieke voorkeur voor mooie romans, afgewisseld met spannende thrillers. Bekijk ook mijn andere blog, Frankrijk Puur, over Frankrijk.

Geef een reactie