Moet je lezen: 5 recensies van boekbloggers #35

Via Bloglovin blijf ik op de hoogte van een hoop boekenblogs, en iedere week verschijnen er weer veel mooie nieuwe recensies van boeken door enthousiaste bloggende lezers. Op MustReads vind je wekelijks een overzichtje van 5 lezenswaardige recensies die de afgelopen week zijn geschreven door boekbloggers uit Nederland en Vlaanderen.

OnbezonnenPassie voor boeken over Onbezonnen, Vera Lundi
Onbezonnen is een leuke, vlot leesbare thriller waarvan de puntjes nog op de i moeten worden gezet. Schrijftalent heeft de auteur zeker en mijn verwachting is dat dit in een volgend boek nog beter naar voren zal komen.’

Lees de recensie

 

De nieuwe KratzGeschreven goed over De nieuwe Kratz, Gerard van Emmerik
‘Het verhaal schiet heen en weer in de tijd, er zijn veel flashbacks, cliffhangers, hints en humor. Vooral zwarte humor. Er broeit iets, je voelt dat er meer speelt maar je kunt er de vinger niet op leggen.’

Lees de recensie

 

 

Een handvol sneeuwAntoinette’s Boeken Commentaar over Een handvol sneeuw,  Jenny Erpenbeck
‘De dialogen zijn altijd zonder interpunctie en interpretatie. Dat maakt het verhaal lastig om te lezen. Maar wat mij elke keer raakt als ik weer verder ga met het boek, is de kracht van de zinnen, die eigenlijk voor zichzelf lijken te spreken.’

Lees de recensie

 

LobstersReviews & Roses over Lobsters, Tom Ellen & Lucy Ivison
‘Eerlijk gezegd vind ik ondertitels vrij gevaarlijk, want het kan verwachtingen scheppen die niet realistisch zijn, maar in het geval van Lobsters is het een goede omschrijving. Dit boek is awkward, op een goede manier.’

Lees de recensie

 

Codenaam CocoThe Book Diaries over Codenaam Coco, Carmen Reid
‘Ik kan me niet meer heugen dat het me ooit is overkomen, maar ik heb het boek op een gegeven moment echt even weg gelegd omdat ik het zo heftig vond wat er allemaal gebeurde. Dit is absoluut een voorbeeld van hoe een goed boek hoort te zijn!’

Lees de recensie

 

 

 


Reacties (2)

  1. Jessica
    4 jaar geleden

    Bedankt voor het noemen van mijn recensie! 😀

  2. Jessica
    4 jaar geleden

    Bedankt voor het noemen van mijn recensie! 😀

Geef een reactie