Moet je lezen: 5 recensies van boekbloggers #36

Via Bloglovin blijf ik op de hoogte van een hoop boekenblogs, en iedere week verschijnen er weer veel mooie nieuwe recensies van boeken door enthousiaste bloggende lezers. Op MustReads vind je wekelijks een overzichtje van 5 lezenswaardige recensies die de afgelopen week zijn geschreven door boekbloggers uit Nederland en Vlaanderen.

Vroeger komt nooit meer terugMiranda leest over Vroeger komt nooit meer terug, Hans Manders
‘Eigenlijk gebeurt er weinig opzienbarends, maar door het fijne tempo van het verhaal, de afwisseling van heden en verleden, en de prettige sfeer en schrijfstijl blijf je geboeid tot het eind.’

Lees de recensie

 

onze zomerBoektherapie over Onze zomer, Sarah Ockler
‘Ik had verwacht dat dit boek vrij simpel zou zijn. Dat het me niet zou raken. Ik had het verkeerd. Dit boek heeft me zo erg geraakt dat ik nadien een soort van emotionele break-down had. Dit boek is aangrijpend en puur en realistisch. Geweldig.’

Lees de recensie

 

amsterdam - stockholmMijn boekenblog over Amsterdam – Stockholm, Arne Dahl
‘Alle ingrediënten die van een thriller een goede thriller maken zijn ruim aanwezig; een goed verhaal, mooie personages, spanning, plotwendingen, een snufje humor hier en daar en heel veel actie.’

Lees de recensie

 


Zolang er leven isBoekenz over Zolang er leven is, Hendrik Groen

‘Wederom heb ik enorm van het boek genoten, hoewel ik het eerste deel een stuk grappiger vond. Misschien komt dit ook wel doordat de oude bejaarden, vanzelfsprekend, veel te maken krijgen met verdriet en verlies.’

Lees de recensie

 

 

Hof van doorns en rozenInfinite Stories over Hof van doorns en rozen, Sarah J. Maas
‘Ik viel van de ene gemoedstoestand in de ander. Van verwondering tot medelijden en van aanbidding tot angst. En dat allemaal tijdens een voortdurend gevoel van totale gelukzaligheid omdat ik dit boek gewoon zo goed vond. Dit boek heeft me overdonderd.’

Lees de recensie


Geef een reactie