Inspiratie

Moet je lezen: 5 recensies van boekbloggers #40

Via Bloglovin blijf ik op de hoogte van een hoop boekenblogs, en iedere week verschijnen er weer veel mooie nieuwe recensies van boeken door enthousiaste bloggende lezers. Op MustReads vind je wekelijks een overzichtje van 5 lezenswaardige recensies die de afgelopen week zijn geschreven door boekbloggers uit Nederland en Vlaanderen. Altijd andersZon en maan over Altijd anders, Ingrid Kluvers ‘Op den duur wist ik wel echt in het verhaal te komen en vond ik het lekker vlot lezen, maar op de helft had ik eigenlijk het gevoel dat het belangrijkste stuk van het verhaal al gedaan was. En toen kwam er nog een stuk.. Tja.’ Lees de recensie   WeerstandMiranda Leest over Weerstand, José Fernanda ‘Schrijfster José Fernanda maakt er, wat mij betreft, wel een enorm loodzwaar en treurig geheel van in Weerstand. Nauwelijks enige luchtigheid of humor en het lukte me dan ook met de beste wil van de wereld niet om hoofdpersoon Nanny sympathiek te vinden.’ Lees de recensie   Terug naar het grote huisZwartraafje over Terug naar het grote huis, Harriet Evans ‘Harriet Evans schreef een mooi verhaal dat me wist te ontroeren. Het enige nadeel – voor mij persoonlijk alleszins – is het feit dat dit geen boek is om rustig in weg te duiken.’ Lees de recensie     Het boek van voorheenMy Pink Fairytale over Het Boek van Voorheen, Jen Minkman ‘In het begin kampte ik een beetje met verwarring en het liefdesaspect had er voor mij ook niet per se in gehoeven, maar het boek leest ontzettend vlot en blijft je tot aan de laatste pagina boeien.’ Lees de recensie     Na de winterVan boeken en mensen over Na de winter, Guadalupe Nettel ‘Samen met de personages mijmeren we mee over relaties, over de helende kracht van literatuur, over depressie, ziekte en dood, en over het krampachtig zoeken van de mens naar zin en geluk.’ Lees de recensie

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *