Moet je lezen: 5 recensies van boekbloggers #54

Via Bloglovin en andere kanalen blijf ik op de hoogte van een hoop boekenblogs, en iedere week verschijnen er weer veel mooie nieuwe recensies van boeken door enthousiaste bloggende lezers. Op MustReads vind je wekelijks een overzichtje van 5 lezenswaardige recensies die de afgelopen week zijn geschreven door boekbloggers uit Nederland en Vlaanderen.

suzy en de kwallenWoorden door Lilian over Suzy en de kwallen, Ali Benjamin
‘Dit boek is zo mooi en rauw geschreven, het kon me niks schelen dat de hoofdpersoon dertien is en ze zich op het randje van heel kinds en heel volwassen gedraagt. Het verhaal is gewoon verpletterend, hartverscheurend zelfs.’

Lees de recensie

 


Met de Franse slagThe Book Diaries over Met de Franse slag, Julia Stagg

‘Het boek wordt constant vanuit een ander personage vertelt. Normaal gesproken ben ik daar niet zo fan van, maar deze keer vond ik dat juist een sterk punt van het boek. Het blaast je niet weg van je stoel, maar het is wel echt de moeite waard.’

Lees de recensie

 

Omdat ik je misCinderellis over Omdat ik je mis, Kate Eberlen
‘Dit verhaal zit vol met prachtige, realistische elementen, maar er is ook een flinke dosis -wat minder realistisch- drama. Het gaat over als het leven tegenzit, over het beste maken van datgene wat minder goed gaat en hoe je dat kan veranderen.’

Lees de recensie

 


Het besef van een moederDe Boekenwereld over Het besef van een moeder, Sue Klebold

‘Met tranen in mijn ogen heb ik Het besef van een moeder gelezen. Het immense verdriet, de schrijnende wanhoop en het onmetelijke schuldgevoel spatten van de pagina’s af.’

Lees de recensie

 

 

SilberMy Pink Fairytale over Silber – het eerste boek der dromen, Kerstin Gier
‘Het einde vond ik heel spannend, goed bedacht en zag ik niet aankomen. Helaas was het echte spannende gedeelte ook wel weer heel snel voorbij, maar ik heb zo het gevoel dat dit in het volgende deel weer een grote rol zal gaan spelen.’

Lees de recensie


Reacties (6)

 1. Stef Smulders
  4 jaar geleden

  Absolute aanrader Joachim Meyerhoff, Wanneer wordt het eindelijk weer eens zoals het nooit was!

 2. Stef Smulders
  4 jaar geleden

  Absolute aanrader Joachim Meyerhoff, Wanneer wordt het eindelijk weer eens zoals het nooit was!

 3. Rowan
  4 jaar geleden

  Wat leuk dat je mij genoemd hebt, dankjewel! 😀

 4. Rowan
  4 jaar geleden

  Wat leuk dat je mij genoemd hebt, dankjewel! 😀

 5. Lilian
  4 jaar geleden

  Bedankt voor de mention, leuk!

 6. Lilian
  4 jaar geleden

  Bedankt voor de mention, leuk!

Geef een reactie