Inspiratie

Moet je lezen: 5 recensies van boekbloggers #66

Via Bloglovin en andere kanalen blijf ik op de hoogte van een hoop boekenblogs, en iedere week verschijnen er weer veel mooie nieuwe recensies van boeken door enthousiaste bloggende lezers. Op MustReads vind je wekelijks een overzichtje van 5 lezenswaardige recensies die de afgelopen week zijn geschreven door boekbloggers uit Nederland en Vlaanderen. geheim-montmartreAdorable Books over Het geheim van Montmartre, Donatella Rizzati ‘Ik ben niet helemaal weg van het boek, mede door de misleidende titel en kaft en de nadruk op natuurgeneeskunde. Wel was ik onder de indruk over de schrijfstijl van Rizzati. Ze maakt prachtige, vloeiende zinnen die lijken te dansen op het papier.’ Lees de recensie   halloween-horror-verhalenConniesboekkies over Halloween Horror verhalen, Martijn Lindeboom ‘Kon het mijn griezelverwachting aan? Nee, niet echt… Maar ik denk dat ik een beetje verwend bent. Het leest heerlijk weg met hier een daar een gRimlachje maar angstig over mijn schouder kijkend na het lezen, dat doe ik niet.’ Lees de recensie   did i mention i love youOog op de toekomst over Did I mention I love you?, Estelle Maskame ‘Toch heb ik veel meer genoten van Did I Mention I Love You? dan ik op voorhand had verwacht. Over het algemeen houd ik niet zo van zoetsappige verhalen, maar dit boek van Estelle Maskame heeft duidelijk een diepere laag.’ Lees de recensie   Als je terug bentBooknuts over Als je terug bent, Abbi Glines ‘Helaas beviel dit deel me wat minder. Dit boek bestaat eigenlijk uit alleen maar drama, zonder dat er echt een richting of groei in zat. Zelf had ik eigenlijk wat meer spanning verwacht, wat meer verhaal.’ Lees de recensie   phobosCinderellis over Phobos, Victor DixenPhobos is geschreven met een lekker tempo. De actie knalt niet de bladzijdes af, er gebeurt niet op elke bladzijde iets ongelooflijks, maar het wordt ook nooit saai.’ Lees de recensie  

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *