Inspiratie

Nieuw binnen in de Bestseller Top 60 (week 1)

Ben je ook zo benieuwd welke boeken massaal zijn gekocht deze week? Op Mustreads plaatsen we elke week een overzicht van de boeken die nieuw zijn binnengekomen in de Bestseller Top 60. Sonja BakkerNr. #28: Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin. Deel 5, Sonja Bakker In acht weken tijd gaat het hele gezin op een culinaire reis over de wereld. Uit verschillende keukens is gekozen voor de lekkerste, maar ook slankste recepten. Bekijk dit boek   Van XL naar SNr. #47: In 20 minuten van XL naar S, Mieke Kosters Afvallen met pasta’s, pizza’s, hamburgers, salades, soepen en chocola is leuker (en effectiever) dan knagen op kanariezaad, tarwegras of ander hypevoedsel. Mieke Kosters gelooft niet in diëten, maar in bewust kiezen voor het (aller)lekkerst en in slim combineren. Bekijk dit boek   IkigaiNr. #48: Ikigai, Francesc Miralles & Héctor Garcia Volgens de Japanse traditie heeft iedereen een ikigai, een reden van bestaan. Het is één van de geheimen van een lang, tevreden en gezond leven, zoals de inwoners van Okinawa het leiden. Dit boek helpt je om je eigen ikigai te vinden en vertelt over de Japanse filosofie die zorgt voor een gezond lichaam, geest en ziel. Bekijk dit boek   De kleine walvisNr. #56: De kleine walvis, Benji Davies De kleine walvis vertelt het verhaal van een eenzaam jongetje en een kleine walvis die op het strand aanspoelt. Hun vriendschap verandert hun levens voorgoed. Prentenboek van het Jaar 2017. Bekijk dit boek  

2 reacties

  • Ik heb nog veel te doen. Keuzes maken in een winkel ervaar ik als vervelend. Dit is overzichtelijk, alhoewel ik nu nog steeds twijfel tussen veel titels.. Bedankt!

  • Ik heb nog veel te doen. Keuzes maken in een winkel ervaar ik als vervelend. Dit is overzichtelijk, alhoewel ik nu nog steeds twijfel tussen veel titels.. Bedankt!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *