Nieuw binnen in de bestseller top 60 (week 10)

Er verschijnen continu nieuwe boeken. Maar welke zijn volgens het grote publiek nu echt het lezen waard? Bekijk het overzicht van de boeken die deze week nieuw binnen zijn gekomen in de bestseller top 60.

PlucheNr. #4: Pluche, Femke Halsema
In Pluche blikt Femke Halsema voor het eerst terug op haar leven in de Tweede Kamer: van haar begintijd als nieuwbakken kamerlid tot geliefd fractievoorzitter die heel zichtbaar was in het publieke debat.

Bekijk dit boek

 

 

BotNr. #11: Bot, Charles den Tex
Nerd Bas ontwikkelt een illegaal informatiesysteem waarmee Willem het maximale uit z’n klanten kan halen. Dan sterft Willem en heeft alleen Bas nog de sleutel. Hij kan beslissen wie er gebruik van kan maken. Maar wil hij dat wel?

Bekijk dit boek

 


Mannen zonder vrouwNr. #12: Mannen zonder vrouw, Haruki Murakami

In zeven nieuwe korte verhalen wijdt levensgids Haruki Murakami zich opnieuw aan een van zijn grote thema’s: de liefde. Ze gaan over eenzame, beschadigde mannen, mannen die iets beslissends mankeert, melancholieke mannen. Met andere woorden: kleurloze mannen…

Bekijk dit boek

 

BaltimoresNr. #19: Het boek van de Baltimores, Joël Dicker
Al voor het Drama zich ontvouwde begon het vernis van de Baltimore-Goldmans langzaam scheurtjes te vertonen. Totdat alles op een dag instortte. En sindsdien wordt Marcus voortdurend door één vraag geplaagd: wat is er nu echt met de Baltimores gebeurd?

Bekijk dit boek

 

Nooit meer te drukNr. #24: Nooit meer te druk, Tony Crabbe
Onze inbox en to-dolijst puilen uit, veel mensen verwachten iets van ons en burn-out is de grootste bedreiging op de werkvloer. Tony Crabbe gebruikt nieuw psychologisch onderzoek en biedt heldere strategieën voor een opgeruimd hoofd en leven, met gerichte aandacht op wat je doet.

Bekijk dit boek

 

Het ABC van Annie MGNr. #27: Het ABC van Annie MG, Joke Linders
Elke Nederlander kent Minoes, Pluk, Jip en Janneke, Dikkertje Dap en zuster Clivia. Maar wie is Annie M.G. Schmidt? Langs de letters van het alfabet – van de A van Abeltje tot de Z van Ziezo – wordt de lezer ingewijd in leven en werk van deze tegendraadse taalkoningin.

Bekijk dit boek

 

Het oerboek van de mensNr. #38: Het Oerboek van de mens, Carel van Schaik & Kai Michel
De bijbel, gelezen als dagboek van onze stoutmoedige pogingen om te gaan met de beproevingen van het leven. De waarheid over zonde, duivel en hiernamaals.

Bekijk dit boek

 

 

Boer BorisNr. #47: Boer Boris en de eieren, Ted van Lieshout & Philip Hopman
De kippen hebben extra hun best gedaan om vrolijke, gekleurde eieren te leggen. Boris laadt ze op de trekker om ze te verstoppen door het héle land en de kippen gaan gezellig mee.

Bekijk dit boek

 

LevenshaastNr. #49: Levenshaast, Ingeborg van Beek
Ingeborg van Beek kreeg twee jaar geleden een verpletterende diagnose: een ongeneeslijke hersentumor. Haar leven moet opeens haarscherp in kaart worden gebracht. Over moeten leven met de angst dat de dood je inhaalt.

Bekijk dit boek

 

MoresnetNr. #51: Moresnet, Philip Dröge
Van 1816 tot 1918 lag Moresnet aan de Nederlandse zuidgrens. Het landje had 300 inwoners, die zich in de loop van de tijd echt een volk begonnen te voelen. Philip Dröge onderzoekt het merkwaardige verhaal achter Moresnet: Hoe kon dit onwaarschijnlijke landje ontstaan? Wie woonden er?

Bekijk dit boek

 

Tot op de bodemNr. #58: Tot op de bodem, Lisa Gardner
Op wonderlijke wijze heeft Nicole Frank een auto-ongeluk overleefd. Als de politie haar verhoort, heeft ze het over een klein meisje dat bij haar in de auto zat. De politie kan echter geen spoor van dit meisje ontdekken…

Bekijk dit boek


Reacties (2)

  1. Story addict
    5 jaar geleden

    Ben vooral geïnteresseerd in de nieuwe van Lisa Gardner ! Levenshaast lijkt me ook aangrijpend.

  2. Story addict
    5 jaar geleden

    Ben vooral geïnteresseerd in de nieuwe van Lisa Gardner ! Levenshaast lijkt me ook aangrijpend.

Geef een reactie