Nieuw binnen in de bestseller top 60 (week 13)

Er verschijnen continu nieuwe boeken. Maar welke zijn volgens het grote publiek nu echt het lezen waard? Bekijk het overzicht van de boeken die deze week nieuw binnen zijn gekomen in de bestseller top 60.

Als het zaterdag wordtNr. #1: Als het zaterdag wordt, Nicci French
Psychotherapeute Frieda Klein staat bij de mysterieuze Walter Levin in het krijt: een jaar geleden heeft hij ervoor gezorgd dat inspecteur Karlsson zijn baan kon houden in ruil voor een gunst van Frieda. En nu moet Frieda Klein haar schuld inlossen.

Bekijk dit boek

 

Shopaholic grijpt in

Nr. #20: Shopaholic grijpt in, Sophie Kinsella

Becky gaat naar Las Vegas met een ambitieus plan. Niet alleen leren gokken, maar ook haar vader zoeken, haar beste vriendin helpen en een appeltje schillen met Alicia.

Bekijk dit boek

 

Slag om OekraineNr. #23: Slag om Oekraïne, Laura Starink
Op 6 april mag Nederland zich in een referendum uitspreken over het Associatieverdrag van de Europese Unie met Oekraïne. Wat houdt dat verdrag in? Wat staat er voor Nederland op het spel? En wat betekent het voor de Oekraïners?

Bekijk dit boek

 

Scharlaken kustNr. #38: Scharlaken kust, Preston & Child
De vijftiende thriller in de serie over FBI-agent Aloysius Pendergast. FBI-agent Pendergast neemt een privézaak aan: diefstal van een wijnkelder. Twee bizarre ontdekkingen leiden naar hele oude moorden en een heksenjacht.

Bekijk dit boek

 

Eva's oogNr. #44: Eva’s oog, Karin Fossum
Als de schilderes Eva Magnus en haar dochtertje Emma langs een rivier wandelen, ontdekken ze het dode lichaam van een man. Eva belooft Emma dat ze de politie gaat bellen, maar dat doet ze niet. Waarom niet?

Bekijk dit boek

 

 

Verloren zoonNr. #46: Verloren zoon, Danielle Steel
Door de crisis raakt Peter in een paar dagen tijd alles kwijt: zijn werk als bankier, zijn vermogen, zijn huwelijk. Hij kan nergens meer heen – en hij besluit terug te gaan naar zijn geboorteplaats.

Bekijk dit boek

 

 

het-plakbandpensioen-gerhard-hormann-boek-cover-9789089754516Nr. #47: Het plakband pensioen, Gerhard Hormann
Op luchtige wijze toont de auteur aan dat je helemaal niet rijk hoeft te zijn om te gaan rentenieren en geen miljoen op de bank nodig hebt om al op je 54ste je laatste werkdag in te roosteren.

Bekijk dit boek

 

 

Spanjer in stukkenNr. #57: Spanjer in stukken, Maarten Spanjer
Maarten Spanjer debuteerde in 1986 met zijn bundel Eigen schuld en is daarna nooit meer gestopt met schrijven. Zijn talent om dagelijkse situaties in een verhaal te gieten levert keer op keer een hilarisch en ontroerend resultaat op.

Bekijk dit boek


Reacties (2)

  1. Story addict
    5 jaar geleden

    Weer een mooi lijstje! De Nicci French ligt hier al een tijdje op me te wachten 🙂

  2. Story addict
    5 jaar geleden

    Weer een mooi lijstje! De Nicci French ligt hier al een tijdje op me te wachten 🙂

Geef een reactie