Nieuw binnen in de bestseller top 60 (week 16)

Er verschijnen continu nieuwe boeken. Maar welke zijn volgens het grote publiek nu echt het lezen waard? Bekijk het overzicht van de boeken die deze week nieuw binnen zijn gekomen in de bestseller top 60.

Houd de diefNr. #4: Dagboek van een muts. Houd de dief!, Rachel Renée Russell
Opnieuw een verhaal over Nikki Maxwell, haar BFF’s, geheime liefde Brandon, en niet te vergeten haar aartsvijand MacKenzie die haar dagboek STEELT! De roddel gaat dat Brandon haar gekust heeft voor een stuk pizza! Als WEDDENSCHAP! Deel 9 uit deze meidenserie.

Bekijk dit boek

 


VoedselmythesNr. #7: Voedingsmythes, Martijn B. Katan

De wetenschappelijke feiten rondom 70 voedingsmythes. Over groente en fruit, hormonen in melk, magnetronstraling, fructose, beauty foods, acht glazen water per dag, het paleodieet en nog veel meer.

Bekijk dit boek

 

 

Het slechte padNr. #14: Het slechte pad, Robert Galbraith
Als Robin Ellacott een mysterieus pakket opent, krijgt ze de schrik van haar leven: in de doos zit een afgehakt vrouwenbeen. Haar baas, privédetective Cormoran Strike, is niet zozeer verrast. Er zijn vier mensen uit zijn verleden die hij in staat acht tot zo’n gruwelijke daad.

Bekijk dit boek

 

Het verborgen leven van bomenNr. #18: Het verborgen leven van bomen, Peter Wohlleben
Boswachter Peter Wohlleben vertelt fascinerende verhalen over de onverwachte en ongelooflijke vaardigheden van bomen. Hij combineert de laatste wetenschappelijke inzichten met zijn eigen ervaringen uit het bos.

Bekijk dit boek

 

 

MentholNr. #20: Menthol, Frank Krake
In de jaren twintig van de vorige eeuw trouwt een zwarte tandpastaverkoper met een blanke, welgestelde mannequin. Twaalf jaar later breekt de oorlog uit. Het echtpaar besluit te scheiden, uit pure liefde voor elkaar. En dat is maar goed ook…

Bekijk dit boek

 


slim dierenNr. #21: Zijn we slim genoeg om te weten hoe slim dieren zijn?, Frans de Waal

Wat is het verschil tussen menselijke en dierlijke intelligentie, en vooral: hoe komen we daarachter? In zijn boek maakt Frans de Waal de balans op. Een boek dat je op een werkelijk andere manier laat kijken naar wat dier én mens kunnen.

Bekijk dit boek

 

Moeders zondagNr. #24: Moeders Zondag, Graham Swift
Het levensverhaal van een dienstmeisje en vondeling, die niemand heeft om heen te gaan op Moeders Zondag. Hoe zal de rest van haar leven zich ontvouwen, na de gebeurtenissen van deze dag – een dag om nooit meer te vergeten?

Bekijk dit boek

 

In de aanvalNr. #28: Tom Clancy. In de aanval, Mark Greaney
In Noord-Korea is een jonge dictator aan de macht gekomen die de wereld wil laten zien dat er niet met hem te spotten valt. Er is nog slechts één extra stap nodig om het perfecte plan te vervolmaken: de eliminatie van de machtigste man van de Verenigde Staten… president Jack Ryan.

Bekijk dit boek

 

Rotterdam frontstadNr. #43: Rotterdam frontstad, Gerard Groeneveld
Nieuwe bronnen, foto’s en documenten laten zien hoe de oorlog naar de Maasstad kwam. Met nadruk op persoonlijke verhalen van soldaten en burgers.

Bekijk dit boek

 

In een donker, donker bos van Roth WareNr. #44: In een donker donker bos, Ruth Ware
Nora wordt, out of the blue, uitgenodigd voor het vrijgezellenfeest van Clare, die ze al tien jaar niet heeft gezien. Is dit een kans om geesten uit het verleden voorgoed te begraven? Nora besluit te gaan, maar wat hooguit een ongemakkelijk feestje zou moeten zijn, eindigt in moord.

Bekijk dit boek

 

Verdriet is het ding met verenNr. #48: Verdriet is het ding met veren, Max Porter
Twee jongens in Londen worden geconfronteerd met een ondraaglijk verdriet als plotseling hun moeder sterft. Op dit moment van tegenspoed wordt de familie bezocht door Kraai – tegenspeler, bedrieger, genezer, babysitter.

Bekijk dit boek

 

Het grote poetsboekNr. #51: Het grote poetsboek, Diet Groothuis
Het leven is een onophoudelijke oorlog tegen troep en viezigheid, maar die oorlog is makkelijker te winnen dan je denkt. Diet Groothuis weet dat een fris, opgeruimd en schoon huis rust brengt in hoofd en lichaam. De kennis van haar ouders en grootouders geeft ze door via dit boek.

Bekijk dit boek

 

AlectoNr. #56: Alecto, Xenia Kasper
Maja van Tijl is een misdaadverslaggever met een populair televisieprogramma. Wanneer haar zoon door onbekenden wordt ontvoerd, ontdekt Maja een verband met de moordzaak op een bekende zanger.

Bekijk dit boek

 


Geef een reactie