Nieuw binnen in de bestseller top 60 (week 17)

Er verschijnen continu nieuwe boeken. Maar welke zijn volgens het grote publiek nu echt het lezen waard? Bekijk het overzicht van de boeken die deze week nieuw binnen zijn gekomen in de bestseller top 60.

KillerbodyNr. #1: Killerbody Dieet, Fajah Lourens
In het rijk geïllustreerde Killerbody dieet, helpen Fajah Lourens en haar team van fitnessexperts, voedingsdeskundigen en artsen je om de eerste stappen te zetten om jouw eigen Killerbody te vormen én te behouden.

Bekijk dit boek

 


MaestraNr. #8: Maestra, L.S.Hilton

Judith werd ooit als veilingassistente ontslagen toen ze een vervalsing ontdekt. Als ze op de fraudezaak stuit die haar uit Londen heeft doen vluchten, zint ze op zoete wraak…

Bekijk dit boek

 

 

Johan CruijffNr. #20: VI Legends: Johan Cruijff, Dolf van Aert
Na de dood van Johan Cruijff (1947-2016) blikte Voetbal International uitgebreid terug op het leven van de beste voetballer aller tijden. De verhalen, persoonlijke herinneringen, exclusieve columns en het prachtige beeldmateriaal zijn gebundeld.

Bekijk dit boek

 

Ik was een van henNr. #23: Ik was een van hen, Maarten Zeegers
In 2013 verhuist Maarten Zeegers met zijn Syrische vrouw Sarah naar de Haagse wijk Transvaal. In deze buurt is driekwart van de inwoners moslim. Al snel blijkt dat Zeegers niet welkom is in de gesloten gemeenschappen. Hij ziet maar één mogelijkheid: zichzelf voordoen als moslim.

Bekijk dit boek

 

NIemand zeggenNr. #24: Niemand zeggen, Karen Rose
Mary zet haar eigen dood en die van haar zoon in scène om aan een gewelddadig huwelijk te ontsnappen. Maar wanneer haar verleden zich openbaart en haar man haar op het spoor is, realiseert ze zich dat hij niet zal rusten voordat hij haar – en alles en iedereen om haar heen – vernietigd heeft…

Bekijk dit boek

 

ZeezichtNr. #26: Zeezicht, Linda van Rijn
Tijdens de vakantie in Bergen aan Zee heeft de man van Anouk eindelijk weer tijd voor zijn gezin. Maar tijdens de surpriseparty voor zijn veertigste verjaardag slaat het noodlot toe…

Bekijk dit boek

 

 

een woord een woordNr. #29: Een woord een woord, Frank Westerman
Is de pen machtiger dan het zwaard? Journalist Westerman test de kracht van het vrije woord onder het gewicht van recente terreur. Om aan den lijve te voelen wat taal kan uitrichten tegen terreur volgt hij een training tot gijzelingsonderhandelaar in een oefendorp van de politie.

Bekijk dit boek

 

FrazzledNr. #38: Frazzled, Ruby Wax
Ruby Wax toont ons in ‘Frazzled’ een wetenschappelijke oplossing voor moderne problemen als deadlines, prestatiedrang en sociale druk: mindfulness. Je gedachten en gevoelens leren kennen en daardoor bewuster en gelukkiger door het leven gaan.

Bekijk dit boek

 

Ik heb dementieNr. #55: Ik heb dementie, Ruud Dirkse & Marcel Olde Rikkert
Hoe kun je leven als je steeds meer gaat vergeten? Als de dokter je meedeelt wat je al vreesde, dat dementie aan je knaagt. Je wilt positief blijven, maar gaat je dat lukken … Hoe doen anderen dat? Mensen die dit ervaren, schrijven een brief.

Bekijk dit boek

 

De spinNr. #58: De spin die veel scheetjes laat, Filemon & Clarinde Wesselink

De scheetjesspin heeft honger en eet het liefst bruine bonen. Maar van bruine bonen moet je ook heel veel scheetjes laten. Alle dieren vinden hem stinken. Moet hij misschien toch wat anders gaan eten?

Bekijk dit boek

 

Een klein levenNr. #59: Een klein leven, Hanya Yanagihara
Vier studievrienden zoeken samen hun weg in New York. Eén van hen worstelt met een verleden vol gruwelijkheden. De anderen proberen zijn pijn te verlichten, maar naarmate de decennia verstrijken dringt zich de vraag op of iemand wel verlost kan worden van de demonen uit zijn verleden.

Bekijk dit boek


Geef een reactie