Nieuw binnen in de bestseller top 60 (week 25)

Er verschijnen continu nieuwe boeken. Maar welke zijn volgens het grote publiek nu echt het lezen waard? Bekijk het overzicht van de boeken die deze week nieuw binnen zijn gekomen in de bestseller top 60.

VerborgenNr. #1: Verborgen, Karin Slaughter
Will Trent is terug. Het is de verraderlijkste zaak uit zijn carrière. Dat beseft Will Trent zodra hij het verlaten pakhuis in Atlanta binnengaat en het dode lichaam van een ex-politieagent aantreft.

Bekijk dit boek

 

de moeder van ikabodNr. #33: De moeder van Ikabod & andere verhalen, Maarten ’t Hart
De wereld van ’t Hart in achttien verhalen. In deze sterk autobiografische verhalen blijkt zijn wonderbaarlijke, ouderwetse vertelkunst bij uitstek geschikt om de dwaasheid en absurditeit van het moderne leven te betrappen.

Bekijk dit boek

 

Handboek Tour de France 2016Nr. #54: Handboek Tour de France 2016, Michael Boogerd & Thomas Olsthoorn
De Tour de France van 2016 belooft wat. Met een grand départ in Normandië, uitstapjes naar Spanje en Zwitserland en een aankomst op de Mont Ventoux is er weer sprake van een prachtig parcours.

Bekijk dit boek

 

BbqbijbelNr. #56: BBQbijbel, Julius Jaspers
Barbecueën is populairder dan ooit tevoren. Waar vroeger een barbecue uit spareribs en worst bestond, bereidt men nu complete maaltijden op de grill. BBQbijbel is hét naslagwerk voor de barbecueliefhebber.

Bekijk dit boek

 

CruijffNr. #59: Cruijff, Hendrik Johannes, fenomeen, Nico Scheepmaker
Cruijff, Hendrik Johannes, fenomeen van Nico Scheepmaker (1930-1990) is volgens de kenners het enige, echt belangrijke boek over een van de beste voetballers aller tijden.

Bekijk dit boek


Geef een reactie