Nieuw binnen in de bestseller top 60 (week 27)

Er verschijnen continu nieuwe boeken. Maar welke zijn volgens het grote publiek nu echt het lezen waard? Bekijk het overzicht van de boeken die deze week nieuw binnen zijn gekomen in de bestseller top 60.

boskamp-andre-van-kats-boek-cover-9789048833498Nr. #10: Boskamp. Leven met Feyenoord, André van Kats
André van Kats volgt een jaar lang de club Feyenoord door de ogen van ex-speler, tv-analist en volbloedsupporter Jan Boskamp. Hij schetst de gebeurtenissen op het veld en de hunkering van het legioen naar de titel en bovenal een humorvol portret van de cultfiguur Jan Boskamp.

Bekijk dit boek

 

goudzandNr. #13: Goudzand, Konstantin Paustovski
Verhalen, dagboeken, brieven, zeshonderd pagina’s nooit eerder in Nederlandse vertaling verschenen persoonlijke geschriften die Wim Hartog opdolf uit het Russische Verzameld Werk en andere bronnen.

Bekijk dit boek

 

vrouw in het blauwNr. #29: Vrouw in het blauw, Tania Kambouri
In Vrouw in het blauw beschrijft Tania Kambouri haar schokkende ervaringen als politieagente. Haar boek is een alarmoproep voor politie, politiek en samenleving. De kern van Kambouri’s betoog: de migrantenproblematiek kan volledig escaleren.

Bekijk dit boek

 


meester Mark graaft doorNr. #45: Meester Mark graaft door, Mark van der Werf

In Meester Mark graaft door vertellen tientallen onderwijzers in hart en nieren hoe hun beroep in ruim een halve eeuw is veranderd.

Bekijk dit boek

 

 

De geniale vriendinNr. #51: De geniale vriendin, Elena Ferrante
De geniale vriendin vertelt de geschiedenis van twee vrouwen en hun levenslange vriendschap. Ze groeien samen op, maar hun levens verlopen geheel verschillend.

Bekijk dit boek

 

 

belgraviaNr. #54: Belgravia, Julian Fellowes
Het is de vooravond van de slag bij Waterloo. Gasten van een bal worden op stel en sprong de oorlog in gestuurd.

Bekijk dit boek

 

 

ibizaNr. #60: Ibiza, Kiki van Dijk
Maggies leven is perfect. Maar wat begint als een relaxte zonvakantie, eindigt plotseling in een ware nachtmerrie. Na een onverwachtse ontmoeting met haar ex en een mysterieuze verdwijning, toont het idyllische eiland zijn donkere kant.

Bekijk dit boek


Geef een reactie