Nieuw binnen in de bestseller top 60 (week 36)

Er verschijnen continu nieuwe boeken. Maar welke zijn volgens het grote publiek nu echt het lezen waard? Bekijk het overzicht van de boeken die deze week nieuw binnen zijn gekomen in de bestseller top 60.

hayNr. #2: Hay, Sander Donkers
Barry Hay, leadzanger van de grootste rockband van Nederland: The Golden Earring. In Hay vertelt hij openhartig over zijn leven in en buiten de spotlights, over zijn roerige jeugd, familie, zijn band met moederland India en uiteraard zijn rise to stardom vol seks, drugs en rock ’n roll.

Bekijk dit boek

 

kijken naar voetbalNr. #7: Kijken naar voetbal, Ruud Gullit
Gullit beschrijft hoe zijn tactisch inzicht als speler groeide met iedere stap die hij in zijn imposante carrière maakte. Tegenwoordig ziet hij als analist honderden wedstrijden per jaar. In zijn boek vertelt hij voor het eerst op welke manier hij een wedstrijd “leest”.

Bekijk dit boek

 

super food voor familie en vriendenNr. #13: Super food voor familie en vrienden, Jamie Oliver
Jamie Oliver laat zien dat super food niet alleen supergezond is maar ook superlekker, met gerechten die het heel makkelijk maken om een gezond eetpatroon te ontwikkelen voor het hele gezin.

Bekijk dit boek

 

naar oma en opa PannenkoekNr. #15: Naar oma en opa Pannenkoek, Vivian den Hollander & Dagmar Stam
Wat is het toch heerlijk om bij oma en opa te logeren! Lisa en Jimmy brengen een bezoekje aan de dierentuin, opa bakt pannenkoeken en oma leest voor. Het is één groot feest!

Bekijk dit boek

 

tangramkatNr. #47: Tangramkat, Maranke Rinck & Martijn van der Linden
De Chinese puzzel tangram bestaat uit zeven stukjes. Met deze stukken kun je honderden figuren maken – maar je moet wel álle stukjes gebruiken.

Bekijk dit boek

 

een ongeduldig verlangenNr. #55: Een ongeduldig verlangen, Willem Nijholt
In Een ongeduldig verlangen memoreert Willem Nijholt hoe hij langzaam wende aan Nederland. Onbeschroomd vertelt hij over zijn coming-of-agejaren en zijn ontluikende (homo)seksualiteit in het bekrompen Nederland van de jaren vijftig.

Bekijk dit boek

 


Geef een reactie