Inspiratie

Nieuw binnen in de bestseller top 60 (week 4)

Er verschijnen continu nieuwe boeken. Maar welke zijn volgens het grote publiek nu echt het lezen waard? Bekijk het overzicht van de boeken die deze week nieuw binnen zijn gekomen in de bestseller top 60.   NaamloosNr. #22: Naamloos, Pepijn Lanen Een dertiger die tussen twee banen in zit en tijdelijk verblijft in een nihilistisch appartement van een vriend. De lezer leeft mee met zijn verwarring, zijn gevecht met verslavingen en angsten, en voornamelijk het gevecht met zichzelf. Bekijk dit boek   Nooit meer hetzelfdeNr. #24: Nooit meer hetzelfde, Anja du-Bois & Marlou Roossink Anja du-Bois is de vrouw van Herman du-Bois, de man die jarenlang onterecht vast zat in de Puttense moordzaak. Terwijl haar man veroordeeld wordt en voor jaren onterecht de gevangenis in gaat, probeert Anja haar gezin draaiend te houden. Bekijk dit boek   Grip op koolhydraten kookboekNr. #41: Grip op Koolhydraten-Kookboek, Yvonne Lemmers & Thea Bremer Overgevoeligheid voor koolhydraten kan aanzetten tot dwangmatig eetgedrag. Dit boek geeft richtlijnen en recepten om gewicht te verliezen en om van een koolhydraatverslaving af te komen. Bekijk dit boek   Hoe ik talent voor het leven kreegNr. #42: Hoe ik talent voor het leven kreeg, Rodaan Al Galidi Deels autobiografische roman over een jonge asielzoeker uit Irak. De schrijver won eerder de Literatuurprijs van de Europese Unie en zakte kort daarna voor zijn inburgeringsexamen. Bekijk dit boek   GenezingNr. #43: Genezing, Harlan Coben Drie aidsonderzoekers staan op het punt een baanbrekend middel op de markt te brengen. Dan overlijdt een van hen onverwacht. Het lijkt zelfmoord, maar televisiejournalist Sara Lowell en haar man waren bevriend met hem en geloven er niets van. Bekijk dit boek   de clintonsNr. #45: De Clintons, Twan Huys In het spannendste Amerikaanse verkiezingsjaar ooit vertelt Twan Huys het verhaal van het beroemdste en meest invloedrijke politieke echtpaar uit de Verenigde Staten: Bill en Hillary Clinton. Bekijk dit boek     Het geheim van de zustersNr. #47: Het geheim van de zusters, Kate Morton Op de avond van een groot society-feest pleegt de jonge dichter Robbie Hunter zelfmoord. Twee zussen, Hannah en Emmeline Hartford, zijn hier getuigen van. Na die avond spreken zij elkaar nooit meer. Wat is er gebeurd? Bekijk dit boek   Kijk niet wegNr. #49: Kijk niet weg, Linwood Barclay De politie verdenkt journalist David Harwoord ervan zijn vrouw Jan te hebben vermoord. Hij duikt in Jans verleden en komt erachter dat hij zijn vrouw eigenlijk nooit echt heeft gekend… Bekijk dit boek   De helpende handNr. #57: De helpende hand, Eva Vriend Geboren in de Tweede Wereldoorlog wordt Ria, zoals zoveel meisjes in die tijd, al jong ingezet als steun en toeverlaat in het altijd drukke huishouden. In de jaren van wederopbouw wordt ze gerekruteerd als gezinsverzorgster. Bekijk dit boek

2 reacties

  • De link naar Genezing, Harlan Coben komt uit op Grip op Koolhydraten-Kookboek, Yvonne Lemmers & Thea :). Leuke blog verder!

  • De link naar Genezing, Harlan Coben komt uit op Grip op Koolhydraten-Kookboek, Yvonne Lemmers & Thea :). Leuke blog verder!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *