Nieuw binnen in de Bestseller Top 60 (week 4)

Ben je ook zo benieuwd welke boeken massaal zijn gekocht deze week? Op Mustreads plaatsen we elke week een overzicht van de boeken die nieuw zijn binnengekomen in de Bestseller Top 60.

Gedichten tim hofmanNr. #2: Gedichten van de broer van Roos, Tim Hofman
Variërend van rijmpjes geschreven op de grap, tot heel technische stukken – maar gerust ook bijna lyrische gedichten die strak op rijm over liefde, de maatschappij of de dood gaan – neemt Tim Hofman je aan de hand mee zijn hoofd in.

Bekijk dit boek

 

De onderkoning van IndiëNr. #27: De onderkoning van Indië, Tomas Ross
Voorjaar 1947. In Nederland en Batavia worden in het diepste geheim plannen ontwikkeld om Nederlands-Indië te behouden, terwijl de roep om militair ingrijpen steeds groter wordt.

Bekijk dit boek

 

Willem van OranjeNr. #37: Willem van Oranje, Aron Brouwer & Marthijn Wouters
Een portret van Willem van Oranje zoals hij echt was: meedogenloos, opportunistisch en niet vies van leugens. De auteurs laten zien dat de prins van Oranje helemaal geen bevrijder of idealist was, maar iemand die zijn vorsten, vrouwen en vrienden verraadde.

Bekijk dit boek

 

Carve the MarkNr. #40: Carve the mark, Veronica Roth
Wanneer Akos uit het naburige rijk Thuve als gevangene in Cyra’s wereld terechtkomt, lijkt de vijandschap tussen hun landen en hun families onoverkomelijk. Samengebracht door het lot moeten ze een allesbepalende keuze maken.

Bekijk dit boek

 

De ondergrondse spoorwegNr. #51: De ondergrondse spoorweg, Colson Whitehead
Cora is slavin op een katoenplantage in Georgia. Ze besluit om te vluchten, en met hulp van de Ondergrondse Spoorweg begint ze een lange, huiveringwekkende reis door de zuidelijke staten van Amerika richting het vrije Noorden, met de slavenpatrouille op haar hielen.

Bekijk dit boek

 

De vibeNr. #56: De vibe, Mark Verhees
Gelukkige mensen zijn gezonder, leven langer en gunnen gul. En geluk kun je leren. Het boek neemt je mee op een prikkelende ontdekkingsreis. Ontwikkel een positieve focus, creëer een geluksstemming en wordt beloond door het leven.

Bekijk dit boek

 

speeches ObamaNr. #58: De beste toespraken van Barack Obama, Barack Obama
Wie naar Barack Obama luistert krijgt hoop. Wie hem hoort spreken wordt meegesleept door zijn persoonlijkheid, zijn overtuigende voordracht en zijn authentieke betrokkenheid. Dit boek bevat behalve zijn beste speeches ook twee indrukwekkende toespraken van Michelle Obama.

Bekijk dit boek

 

TrumpNr. #59: Trump, Michael Kranish & Marc Fisher
Wie is Donald J. Trump? Ondanks decennia van nauwkeurig onderzoek zijn vele aspecten van zijn leven nauwelijks bekend. Om Trump volledig te doorgronden, verzamelde The Washington Post een team van journalisten en onderzoekers. Zij onderzochten alle aspecten van Trumps onwaarschijnlijke levensverhaal.

Bekijk dit boek

 


Geef een reactie