Inspiratie

Nieuw binnen in de bestseller top 60 (week 47)

Er verschijnen jaarlijks ontzettend veel nieuwe boeken. Maar welke zijn volgens het grote publiek nu echt top? Bekijk het overzicht van de boeken die deze week nieuw binnen zijn gekomen in de bestseller top 60.

SneeuwengelenNr. #5: Sneeuwengelen, Suzanne Vermeer Een nieuwe Suzanne Vermeer winterthriller. Er lijkt maar geen einde te komen aan de ongekende populariteit van de boeken.

Ze waren met z’n zessen en kenden elkaar uit het Leidse studentenleven. ‘De sneeuwengelen’ noemden ze zichzelf. Succesvol in hun werk, niet altijd even succesvol in de liefde, en de wereld leek aan hun voeten te liggen. Totdat één van hen kwam te overlijden… Bekijk dit boek   PlaygroundNr. #7: Playground, Lars Kepler Het eerste boek in een nieuwe trilogie van het bekende schrijversduo. Jasmine Anderson ziet tijdens een navo-missie de dood recht in de ogen. Haar hart staat meer dan een minuut stil, en de herinnering aan die honderd seconden zal haar leven voorgoed veranderen. Bekijk dit boek     Tommy WieringaNr. #33: Honorair Kozak, Tommy Wieringa Tommy Wieringa neemt de lezer mee op de avonturen die hij overal ter wereld meemaakte. Op de Oekraïense steppe wordt Tommy Wieringa tot honorair kozak geslagen, in Wenen vindt hij een illustere dubbelganger die naamloos door de geschiedenis werd toegedekt en in een woestijnklooster waant hij zich de valse bruid van Jezus. Bekijk dit boek   Vechten voor mijn levenNr. #40: Vechten voor mijn leven, Michiel Blijboom Biografie van de bikerbaas die overstapte van de club Satudarah naar No Surrender. Henk Kuipers groeide uit tot een leidinggevende figuur in de wereld van de outlaw-motorclubs. We volgen de volstrekt bizarre, met motorolie, bloed, cocaïne en bankbiljetten geplaveide levensloop van een brullende beer met een klein hartje. Bekijk dit boek   GordonNr. #57: Ik ben niet van suiker, Gordon Heuckeroth Zanger Gordon legt met zelfbedachte recepten uit hoe je stiekeme suikers kunt vermijden. Dit receptenboek bevat gerechten, ideeën, tips and tricks voor een stabiel en gezond leef- en eetpatroon. Zonder suikerzoete misleiding. Gezonde gerechten dus, simpel en lekker. Bekijk dit boek

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *