Nieuw: Frankrijk Puur, 50 bestemmingen om het pure Frankrijk te ontdekken

Naast Mustreads.nl houd ik ook nog een aantal andere websites bij. De belangrijkste daarvan is Frankrijk Puur, een reisblog over Frankrijk. Deze website bestaat op 1 december precies 5 jaar, en ter gelegenheid daarvan breng ik een boek uit met 50 pure bestemmingen die ik de afgelopen jaren ontdekte.

Het wordt een luxe hardcover boek met het beste van de blogs, aangevuld met prachtige fotografie en per bestemming drie extra tips om te doen in de omgeving. Het boek verschijnt halverwege november en is binnenkort vooruit te bestellen via internet, maar ook via de reguliere boekhandels. De verkoopprijs wordt € 24,99.

Flaptekst

Frankrijk is een land dat blijft verrassen. Ga mee op reis langs fotogenieke dorpjes en weidse vergezichten, monumentale gebouwen en indrukwekkende natuurverschijnselen. Frankrijk Puur neemt je mee door bekende én onbekende streken, op zoek naar het pure Frankrijk. 

In dit boek staan bestemmingen beschreven die je de veelzijdigheid van Frankrijk in alle seizoenen laten ontdekken. Elke bestemming is voorzien van handige tips en prachtige fotografie. 

  • inspiratieboek over Frankrijk
  • 50 bestemmingen uitgelicht
  • dorpjes, steden, wandelgebieden
  • ideeën voor roadtrips
  • inclusief veel foto’s

Martijn Joosse is de oprichter van het populaire weblog Frankrijk Puur. Hij studeerde Franse Taal en Cultuur aan de Universiteit Leiden en reist bijna maandelijks door Frankrijk.

Meer weten over dit boek? Kijk op Frankrijk Puur!


FRANKRIJK PUUR

50 bestemmingen om het pure Frankrijk te ontdekken
Auteur: Martijn Joosse

Verwacht: half november
€ 24,99
ISBN: 9789090323497


Hoi! Ik ben Martijn, oprichter van Mustreads.nl. Ik lees alles wat los en vast zit, maar heb een specifieke voorkeur voor mooie romans, afgewisseld met spannende thrillers. Bekijk ook mijn andere blog, Frankrijk Puur, over Frankrijk.

Geef een reactie