Inspiratie

Nieuw: Huidpijn, Saskia Noort

Vandaag verschijnt bij uitgeverij Ambo Anthos de nieuwe thriller van Saskia Noort: Huidpijn. Volgens de uitgever is Huidpijn ‘Noorts gevoeligste thriller tot nu toe, waarin ze opnieuw bevestigt als geen ander een scherp oog te hebben voor de tijdsgeest.’ ‘Huidpijn is het meest rauwe, pijnlijke en schurende boek van Saskia Noort tot nu toe, een boek dat je niet zomaar weglegt en dat nog dagen nadreunt. Saskia Noort weet opnieuw als geen ander een hedendaags tijdbeeld te vangen, met treffende beschrijvingen van onder andere het bn’erschap, het hebben van een kinderwens en het leven in de schaduw van een  verslaafde.’ HuidpijnOver Huidpijn: Ieder mens heeft een duistere kant. Zo ook Anne, Nederlands populairste televisiepresentatrice en journaliste. Als ze haar grote liefde en daarmee haar droom dreigt te verliezen, en het verdriet hierover breed wordt uitgemeten in de pers, moet ze alles op alles zetten om niet ook nog door haar vrienden, familie en eigen verstand in de steek gelaten te worden. Bestel dit boek   Bekijk ook de boektrailer:

3 reacties

  • Verhaal aardig maar wat een gevloek en platte taal… Jammer…

  • Slechtste boek van Saskia Noort so far. Traag, zeurend, met een voorspelbaar plot

  • “Het wordt aangeprezen als “het meest rauwe, pijnlijke en schurende boek van Saskia Noort tot nu toe, een boek dat je niet zomaar weglegt en dat nog dagen nadreunt.”
    Vreemd verhaal maar apart genoeg om snel (uit) te lezen. Maar om er uiteindelijk achter te komen wie de moordenaars blijken te zijn is niet te bedenken. En nog vreemder is dat degene waarvan je het verwacht (degene met pijn) gelukkig leeft.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *