Inspiratie

Nieuw: Ik ben de nacht, Ethan Cross

De afgelopen week verscheen bij uitgeverij Boekerij de nieuwe thriller Ik ben de nacht van Ethan Cross. Het is een vertaling van het debuut van Ethan Cross – pseudoniem van een Amerikaanse auteur – dat in de VS al snel een bestseller werd. De uitgeverij noemt het een kruising tussen Silence of the Lambs en The Bourne Identity. Over Ik ben de nacht: Wil je met me spelen? Mijn naam is ­Francis Ackerman jr. Ik ben wat men wel een seriemoordenaar noemt. Al mijn slachtoffers ­krijgen een eerlijke kans, ik dood niet zomaar. Ik speel een spel met ze. Wie wint, overleeft. Ik heb nog nooit verloren. De meeste mensen zullen van mij gruwen. Sommigen zullen mij aanbidden. Zij zijn net als ik. Maar iedereen zal zich mij herinneren. Mijn naam is Francis Ackerman jr. Ik ben de nacht, en ik wil een spel met je spelen. Lisa Gardner:­ ‘Verrassende en adembenemende mustread.’ The Times: ‘In Ik ben de nacht heeft Ethan Cross in de vorm van Francis Ackerman een nieuw soort slechterik gevonden… Een manipulatief monster met een corrupt geweten.’ Crimesquad: ‘Een fantastische mix van gruwelijke moorden, een psychotische moordenaar, wraak en een geweldige schrijfstijl. Ik zou dit boek aanraden en Cross goed in de gaten houden.’ Ik ben de nacht is te koop als ebook en paperback.

Een reactie

  • Geweldig boek, heb het in 4 dagen uitgelezen, je zit op het puntje van je stoel.
    Ik wacht op het vervolg, tenminste ik neem aan dat dat volgt.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *