Nieuw: Stil van jou, Sophie Jackson

Gisteren verscheen Stil van jou, het tweede deel in de trilogie en langverwachte vervolg op Stuk van jou van Sophie Jackson. Stuk van jou was razend populair en kreeg vrijwel alleen maar positieve recensies. De verwachtingen voor het tweede boek zijn dan ook hooggespannen. Kan Stil van jou deze verwachtingen waarmaken?

De Stuk van jou trilogie is (weer) een goed voorbeeld van fanfiction naar boekendeal. Docente Sophie Jackson werd door haar leerlingen overgehaald om Twilight te lezen, waarna ze geïnspireerd raakte en zelf fanfaction begon te schrijven. En de rest is history! De ratings liegen er niet om: de trilogie is alom geliefd. Stil van jou kwam eerder dit jaar al uit in het Engels en volgens de recensies is het een echte tranentrekker….

stil-van-jouOver Stil van jou:
Max heeft het in het leven flink voor zijn kiezen gehad. Zijn drugsprobleem wordt gevoed door de breuk met zijn vriendin Lizzie en het verlies van hun zoontje, evenals door het feit dat hij sinds kort zelf een wees is. Toch lukt het hem met hulp van zijn goede vriend Carter om clean te worden. En dan… ontmoet hij Grace. Grace is net zo lief en mooi als haar naam doet vermoeden. Maar ook zij torst heel wat met zich mee.

Bekijk dit boek    Leesfragment

 

Ben je nog niet bekend met deze trilogie? Lees dan eerst Stuk van jou.

stuk-van-jouOver Stuk van jou:
Wesley Carter is geen gewone badboy. Nee, we hebben het hier over een crimineel. Al voor hij meerderjarig was, wist hij hoe een gevangenis er vanbinnen uitzag. Maar één ding heeft hij nog nooit meegemaakt: verliefdheid. Dus wanneer Kat Lane Engelse les komt geven in de New Yorkse gevangenis waar hij zit, raakt hij behoorlijk in de war – net als zij. Want hun verboden gevoelens voor elkaar zijn onmogelijk te negeren.

Bekijk dit boek    Leesfragment

 


Geef een reactie