Inspiratie

Populair in september: gratis ebooks, herfstige boekentips en James Bond

In september werden er weer veel artikelen en recensies op MustReads geplaatst en gelezen. Aan het begin van iedere maand een overzicht van de berichten op MustReads die de afgelopen maand het meest gelezen zijn. 4 gratis Nederlandse ebooks in iBooks Apple geeft vier gratis ebooks weg in iBooks. Het artikel hierover staat met stip bovenaan de lijst van best gelezen artikelen van de afgelopen maand.
Foto: Flickr, Trey Ratcliff10 films die je als boekenfan gezien moet hebben Een lijstje van tien films die iets met boeken te maken hebben: of ze zijn een verfilming, of ze hebben boeken als onderwerp. Ook een lekker vaak gelezen artikel de afgelopen maaand.
Foto: Adrien Leguay - FlickrVijf boekentips voor de herfst Lijstjes met boekentips doen het altijd goed. Zo ook de meest recente, waarin je een overzicht vindt van vijf nieuwe boeken die je deze herfst kunt lezen. Lekker dikke boeken, waarmee je heerlijk op de bank kunt wegduiken.
007Nieuwe James Bond in 2015 Op de een of andere manier duikt dit artikel uit juli 2013 opnieuw op in de lijst van best gelezen artikelen. Er werd veel op gezocht via Google, blijkbaar zitten veel mensen te wachten op deze nieuwe film.
pelgrimRecensie: Ik ben Pelgrim Het blijft een populair boek, Ik ben Pelgrim van Terry Hayes. Veel mensen zijn dan ook op zoek naar meer informatie over dit boek. Dat zorgde er voor dat de recensie op de vijfde plaats belandde van meest gelezen berichten van september.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *