Prijsvraag: 5 keer kans op boek ‘Ik, Anna’ en dvd ‘Swimming Pool’

Vanaf 27 juni draait de film I, Anna in Nederland. De psychologische thriller is een bewerking van het gelijknamige boek van Elsa Lewin. Ter gelegenheid van de release mag MustReads vijf pakketten weggeven met daarin het boek Ik, Anna en de film Swimming Pool.

De thriller I, Anna is geregisseerd door Barnaby Southcombe, zoon van actrice Charlotte Rampling, die ook de hoofdrol in de film speelt. In een appartement in Londen wordt het doodgeknuppelde lichaam van een man aangetroffen. Als hoofdinspecteur Bernie Reid op de plek van de misdaad arriveert, wordt zijn aandacht kortstondig afgeleid door een ontmoeting met een raadselachtige vrouw, Anna (Rampling). Hij weet haar later op te sporen. Anna was waarschijnlijk getuige van de moord, maar is door de schok haar geheugen kwijt. Bernie helpt Anna om haar herinneringen aan de gebeurtenis weer naar boven te halen, maar overschrijdt daarbij al snel de grenzen van de professionele relatie die hij met getuigen zou moeten onderhouden.

Charlotte Rampling speelde eerder in Engelstalige, Italiaanse en Franstalige films en werd het bekendst met rollen in The Night Porter (1974) en twee films van François Ozon, Swimming Pool, en Sous le sable.

Wil je kans maken op één van de vijf pakketten met daarin de Nederlandse vertaling van het boek van Elsa Lewin en de dvd van Swimming Pool?

Beantwoord dan onderstaande vraag en stuur het antwoord inclusief je naam en adres op naar prijsvraag@mustreads.nl. Je kunt tot en met 27 juni meedoen aan deze prijsvraag.

Vraag: In welk jaar werd het boek Ik, Anna van Elsa Lewin voor het eerst gepubliceerd?
Tip: het antwoord is te vinden op de site van de Nederlandse uitgever van het boek, Signatuur.

Vind je deze actie leuk, en wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe acties? Like ons dan op Facebook!

Hieronder vind je de trailer van de nieuwe film.


Hoi! Ik ben Martijn, oprichter van Mustreads.nl. Ik lees alles wat los en vast zit, maar heb een specifieke voorkeur voor mooie romans, afgewisseld met spannende thrillers. Bekijk ook mijn andere blog, Frankrijk Puur, over Frankrijk.

Reacties (2)

  1. Linda Mastwijk
    7 jaar geleden

    Leuke actie ! Ik zou graag het boek lezen en de film zien 🙂

  2. Connie
    7 jaar geleden

    Lijkt me geweldig om het pakket voor de zomervacantie te winnen

Geef een reactie